Suomalainen BD Möbel on valmistanut korkealaatuisia huonekaluja jo vuodesta 1967. Nykyisin huonekalut valmistetaan pitkän osaamisen tuomalla taidolla Virossa. Tuloksena on tyylikkäitä istuimia, jotka kaunistavat koko huoneen ja kestävät aikaa.

Eastwood-sohva on oikea kaunotar ja tyyliniekan varma valinta. Viistot tammijalat tuovat sohvalle kevyttä ilmettä ja matala selkänoja jättää tilaa kaikelle muulle kauniille, jota sijoittelet huoneeseen. Sohvan voi yhdistää esimerkiksi BD:n Lena-tuolin kanssa tunnelmalliseksi kokonaisuudeksi. Kiinteät käsinojapehmusteet sen todistavat – tässä sohvassa jokainen yksityiskohta on mietitty loppuun asti. 2,5-istuttava 168 cm leveä Eastwood-sohva sopii pieniinkin tiloihin, ja 3-istuttavassa 214 cm leveässä sohvassa on tilaa koko seurueelle.

Verkkokaupasta on ostettavissa laadukkaalla nahalla verhoiltu sohva. Sohvan runkoväri on öljytty tammi, ja verhoiluvaihtoehtoja on kolme: ruskea, musta ja valkoinen.

Näet kaikki BD Möbelin materiaalivaihtoehdot täältä. Näistä sekä muista sohvakokoonpanoista saat lisätietoja myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Koot:
2,5-ist. sohva 168 x 83 x 80 cm.
3-ist. sohva 214 x 83 x 80 cm.

Verhoilu:
Laadukas nahkaverhoilu.

Värit:
Musta, ruskea ja valkoinen.

Materiaalit:
Nahka, massiivitammi.

Tutustu myös muihin sohviimme.
Kysy lisää jalka- ja verhoiluvaihtoehtoja sekä muita kokoja myymälästämme.

Mitat83 × 80 cm
Koko

,

Väri

, ,

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Täyte

Materiaalit

, , , ,

Valmistusmaa

BD Möbel Eastwood-sohva

BD Möbelin Eastwood-sohva on sanoinkuvaamattoman kaunis ja ihana istua. Sohva on saatavilla kahdessa koossa joko ruskealla, mustalla tai valkoisella kangasverhoilulla.

Eastwood-sohva on tilaustuote, ja näet myymälöidemme mallisohvat klikkaamalla alta haluamasi ominaisuudet.

Lue lisää

2248,00 2648,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “BD Möbel Eastwood-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.