Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Rottinkituoli on upea sisustuselementti, joka luo rennon ja helposti lähestyttävän tunnelman tyylikkyydestä tinkimättä. Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoinen ja kestävä, minkä vuoksi polyrottinkikalusteilla on vankkumaton asema suomalaisilla kesäpihoilla.

Orlando-aurinkopeti on harmaan sävyistä polyrottinkia ja sen pituus on 200 cm. Kuvan vaaleat pehmusteet sisältyvät tuotteen hintaan.

Aurinkopeti on saatavilla tiiviillä polyrottinkikudoksella ja kuviollisella kudoksella.

Vaikka aurinkopeti on kestävää polyrottinkia, niin sitä ei suositella käytettäväksi pakkassäällä. Huomaathan, että pehmusteet on hyvä säilyttää lämpimissä sisätiloissa talven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
75 x 200 x 35 cm.
Istuinkorkeus 40 cm

Värit:.
Harmaa kuviollinen, luonnonvalkoiset pehmusteet.
Harmaa polyrottinki, luonnonvalkoiset pehmusteet.

Materiaalit:
Alumiinirunko, polyrottinki.

Mitat 35 cm
Koristelu

,

Artwood Orlando-polyrottinkiaurinkopeti

Artwoodin tyylikäs Orlando-aurinkopeti on valmistettu kestävästä polyrottingista. Orlando on täydellinen auringosta nauttimiseen!

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

1 553,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Orlando-polyrottinkiaurinkopeti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *