Kaunis ja käytännöllinen Orlando-aurinkopeti

Orlando-aurinkopeti tarjoaa käytännöllistä luksusta kesäpuutarhaan. Pedin selkänoja on säädettävissä ja hintaan sisältyvän pehmusteen ansiosta auringosta voi nauttia estoitta.

Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoinen ja kestävä, minkä vuoksi polyrottinkikalusteilla on vankkumaton asema suomalaisilla kesäpihoilla.

Aurinkopeti on harmaan sävyistä polyrottinkia ja sen pituus on 200 cm. Kuvan vaaleat pehmusteet sisältyvät tuotteen hintaan.

Aurinkopeti on saatavilla tiiviillä polyrottinkikudoksella ja kuviollisella kudoksella.

Vaikka aurinkopeti on kestävää polyrottinkia, niin sitä ei suositella käytettäväksi pakkassäällä. Huomaathan, että pehmusteet on hyvä säilyttää lämpimissä sisätiloissa talven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
75 x 200 x 35 cm.
Istuinkorkeus 40 cm

Värit:
Harmaa kuviollinen, luonnonvalkoiset pehmusteet.
Harmaa polyrottinki, luonnonvalkoiset pehmusteet.

Materiaalit:
Alumiinirunko, polyrottinki.

Mitat35 cm (senttimetri)
Koristelu

,

Valmistusmaa

Artwood Orlando-aurinkopeti

Artwoodin tyylikäs Orlando-aurinkopeti on valmistettu kestävästä polyrottingista. Orlando on täydellinen paikka auringosta nauttimiseen!

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 909,00 €.Nykyinen hinta on: 1 527,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Orlando-aurinkopeti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *