Chesterfield-tyylinen Kensington-nojatuoli

Isoon, nahkaiseen nojatuoliin on ihana upota. Artwoodin Kensington-nojatuoli on puhdaslinjainen Chesterfield-tyylin edustaja. Massiivinen nojatuoli ottaa luontevasti paikkansa tilan keskipisteenä, yksin tai pareittain.

Kensington-nojatuolissa on tyylikkäät koristenapit ja -tikkaukset istuinosassa sekä kauniin koristeelliset jalat. Tuolin verhoilu on aitoa nahkaa, ja verhoilun värin voi valita joko tummana tai ruskean sävyisenä.

Tumman fudgen värinen nahka on semi-aniliininahkaa, joka on käsitelty antiikkisen näköiseksi. Luonnollisen yksilöllinen nahka on pehmeä mutta pitkäikäinen materiaali. Ruskea nojatuoli on verhoiltu vintage-tyylisellä pintanahalla, jossa on luonnollisia juonteita. Nahka on miellyttävän sileää ja pehmeää. Tässäkin nahassa näkyvät yksilölliset värierot ja nahan elävyys.

Verkkokaupastamme on saatavissa myös samaan Kensington-sarjaan kuuluva sohva.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
123 x 96 x 78 x 47 cm.

Värit:
Tumma nahka (leather fudge), semi-aniliini.
Ruskea nahka (vintage cigar), pintanahka (top grain leather).

Materiaalit:
Nahkaverhoilu, runko kovapuuta.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Mitat96 × 78 cm (senttimetri)
Väri

,

Verhoilumateriaali

Materiaalit

, ,

Valmistusmaa

Artwood Kensington-nojatuoli

Artwoodin chesterfield-tyylinen Kensington-nojatuoli henkii nostalgiaa. Valitse lempivärisi ja lisää sisustukseen rouhea keskipiste!

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

4 835,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Kensington-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *