Blogi, Yleinen

Millainen sänky sopii mökille?

17.6.2024

Viihtyisällä kesämökillä nukkuisi varmasti vaikka minkälaisissa oloissa leppoisan, pitkän kesäpäivän jälkeen, mutta millainen sänky on paras ratkaisu juuri mökille? Tuoko kotiinkuljetus sängyn perille myös loma-asunnolle?

 

Sänky mökille | Rowico Redmond-sängynpääty

 

Sänky vai vuodesohva mökille?

 1. Vuodesohvasta sänky mökille
  – Jos mökillä on tilaa rajallisesti tai siellä käy yövieraita, vuodesohvasta saa helposti sängyn, jossa nukkuessa ei tarvitse tinkiä mukavuudesta eikä unen laadusta.

  🌿 Esimerkiksi kotimaisessa Kaisla-vuodesohvassa on pussijousitus koko nukkuma-alalla, minkä ansiosta koko nukkuma-ala on täydellisen mukava! Päivisin Kaisla-sohva tarjoaa napakan istuimen, jota voit somistaa haluamillasi koristetyynyillä ja vilteillä.

  🌿 Innovation Livingin vuodesohvat ovat monipuolisia ja tinkimättömän tyylikkäitä. Valikoimasta löytyy takuulla jokaiselle jotakin!

  🌿 Interfacen Twin-vuodesohva on helppokäyttöinen vuodesohva, jossa on pinottuna kaksi sänkyä. Nämä sängyt toimivat yhtä hyvin niin vierekkäin parisänkynä kuin kohteliaasti erilläänkin.

 2. Sängystä sohva
  – Jos mökillä on enemmän tilaa ja erillisiä makuuhuoneita, voit valita perinteisen sängyn. Valitse sänkyyn jämäkkä fast/hard-jousitus, jos sänkyä käytetään myös istuimena. Myymälöistämme on tilattavissa mm. Kamjon ja Niemen sänkyihin myös extra hard -jousitus.

  🌷Parvisänky sopii pieneen mökkiin. Unipuu-parvisänky kestää aikuisenkin painoa ja sen alle saa kätevästi järjestettyä muita toimintoja, kuten työskentelytilan tai säilytystilaa.

  🌷 Sängystä saa päiväksi sohvan, kun valitsee sänkyyn lisäksi tukevat ja suurikokoiset selkätyynyt sekä päiväpeiton, jonka alla petivaatteet säilyvät puhtaina. Voit tehdä selkätyynyt esimerkiksi vanhoista sohvatyynyistä tai tilata uudet selkätyynyt myymälöistämme. Esimerkiksi Furninovan kaikki selkätyynyt ovat tilattavissa erikseen ja vieläpä kaikilla sadoilla verhoiluilla!

 

Sänky vai vuodesohva mökille | Kuvituskuva

 

Sänky kotiinkuljetuksella mökille

☀️ Kyllä, kotiinkuljetus palvelee myös syrjäisemmillä seuduilla! ☀️ Kumppanimme tuovat sängyt ja vuodesohvat pihaan koko manner-Suomen alueella. Kuljetusyhtiö on aina hyvissä ajoin etukäteen yhteydessä toimitusajasta sopimista varten. Lisäksi voit aina olla yhteydessä verkkokaupan tai myymälöidemme asiakaspalveluun, mikäli olet vain satunnaisesti paikalla loma-asunnolla. Kuljetuksen ajoittaminen on helppoa, kun tiedät suunnitelmasi pari viikkoa etukäteen!

Kaupunkikeskusten ulkopuolella kuljetusyhtiöt kuljettavat pääasiassa yhden hengen voimin, joten valmistauduthan tarvittaessa kantamaan huonekalut sisään. Tarvittaessa voimme myös tilata kuljetuksen ilman kuittausta, jos kuljetusaikataulut eivät osu yksiin suunnitelmiesi kanssa. Mikäli loma-asunnolla on katos, jonka alle tuotteen voi turvallisesti jättää vaikkapa yhdeksi yöksi, ole meihin yhteydessä ja järjestämme asian.

Tutustu täältä sänkyihin ja vuodesohviin >>>