Blogi, Yleinen

Jenkkisänky tuo ihanat unet

7.9.2023

Jenkkisänky on hyvä vaihtoehto, kun kaipaat uutta sänkyä ja parempia unia. Tutustutaan tarkemmin jenkkisänkyjen ominaisuuksiin ja hyötyihin. Näin osaat tehdä paremman päätöksen kodin tärkeimmän huonekalun suhteen.

 

 

Jenkkisänky netistä

Jenkkisängyn tilaaminen netistä onnistuu, kun tunnet sänkyjen ominaisuuksia ja tiedät, mitä etsit. Voit myös käydä huonekaluliikkeessä kokeilemassa erilaisia makuutuntumia ja tehdä ostopäätöksen myöhemmin rauhassa kotona.

Jenkkisänky on yleisnimitys sängylle, joka koostuu usein kolmesta erillisestä osasta: rungosta, joustinpatjasta ja petauspatjasta. Nämä osat luovat kokonaisuuden, joka tarjoaa ylivertaista mukavuutta ja tukea nukkuessasi. Jenkkisänkyjen rungot ovat yleensä joustavia ja sisältävät erilaisia jousityyppejä, kuten kulmajousia, pussijousia tai bonnel-jousia.

Markkinoilta löytyy myös jousettomia jenkkisänkyjä. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan jousitetun sängyn, koska jenkkisängyn kerroksista syntyy sen erinomaisuus ja jousituksella saadaan jämäkkä sänky, joka pitää muotonsa ja mukautuu kehoon. Esimerkiksi Siesta Lux -jenkkisängyssä on kolme kerrosta erilaisia jousia, jotka mukautuvat kehon liikkeisiin ja tarjoavat paremman levon.

 

 

Jenkkisängyn hyödyt

1. Mukavuus

Yksi jenkkisängyn suurimmista eduista on sen tarjoama mukavuus. Jenkkisänkyjemme patjat ovat erittäin laadukkaita ja tarjoavat mukautuvan tuen kehollesi. Lisäksi jousitusjärjestelmä mahdollistaa painon tasaisen jakautumisen, mikä vähentää painepisteitä ja auttaa sinua nukkumaan paremmin. Vyöhykejousitus tarkoittaa, että jousitus joustaa enemmän lantion ja hartioiden kohdalla, jolloin sänky mukautuu paremmin vartaloon.

Jenkkisängyn jäykkyys jaotellaan pehmeysluokkien mukaan: extra soft, soft, medium, fast ja extra fast. Useimpien valmistajiemme sängyt noudattavat tätä jaottelua. Verkkokaupassamme useimmat sängyt ovat joko medium- tai fast-jäykkyydellä, koska nämä sopivat useimmille nukkujille. Medium-jousitusta voidaan suositella noin 80 kg:een asti ja tästä ylöspäin suosittelemme fast- tai extra fast -jousitusta. Toisaalta kevyempikin ihminen voi pitää napakasta patjasta, joten patjan valinta on aina myös makuasia!

2. Kestävyys

Kun hankit jenkkisängyn laadukkaista materiaaleista valmistettuna, voit odottaa sen kestävän pitkään. Tämä tarkoittaa sitä, että sijoitat pitkäaikaiseen nukkumismukavuuteen. Luotettavalta valmistajalta hankitun sängyn joustinpatja on mahdollista vaihtaa myöhemmin. Sängyn kestävyyttä lisää myös se, että joustinpatja on tarvittaessa mahdollista kääntää. Tämä toteutuu esimerkiksi Svanen Zilva Continental -jenkkisängyssä.

3. Helppohoitoisuus

Laadukkaan jenkkisängyn valmistuksessa on kiinnitetty huomiota helppohoitoisuuteen. Patjojen päälliset ovat useimmiten irrotettavia ja pestäviä. Runkoa voi siistiä imuroimalla ja kostealla pyyhkimällä. Verhoilu on myös mahdollista suojata Softcaren turvallisella vesipohjaisella verhoilusuojalla. Sängyn ylläpito helpottuu entisestään, kun käytät patjansuojaa. Helppohoitoisuuden ansiosta jenkkisänky on täsmävalinta kiireiselle ihmiselle.

4. Tyyli

Jenkkisängyt ovat tyylikkäitä ja sopivat monenlaiseen sisustukseen. Niiden ulkonäkö on huoliteltu ja moderni ja ne tarjoavat huoneellesi viimeistellyn ilmeen. Kun tilaat mittatilaussängyn myymälästämme, voit valita verhoilun ja sängynjalat useista eri vaihtoehdoista, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan sängyn. Mittatilaussängyt ovat tilattavissa myös myyntinumerostamme p. 0290 024024.

 

 

Jenkkisängyn valinta

Kun harkitset jenkkisängyn hankkimista, on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeesi ja mieltymyksesi. Valitse patjan kovuusaste sen perusteella, mikä tuntuu sinulle mukavimmalta. Lisäksi voit valita erilaisia verhoiluja ja värejä, jotka sopivat makuuhuoneesi sisustukseen.

Jenkkisänky on erinomainen investointi parempaan yöuneen ja tyylikkäämpään makuuhuoneeseen. Se tarjoaa ylivertaista mukavuutta, tyylikkään ulkonäön ja kestävyyden, joten se voi olla juuri oikea valinta sinulle. Kokeile jenkkisänkyä ja huomaa ero unen laadussa!

Kun etsit laadukasta jenkkisänkyä, tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen vaihtoehto juuri sinulle. Laadukas jenkkisänky on sijoitus hyvin nukuttuihin öihin ja parempaan elämänlaatuun!

Sänkykumppaneitamme ovat kotimainen Uness, Svane, Kamjo, ByNiemi sekä kotimainen Kiteen huonekalutehdas.

P.S. Kamjon ylelliset jenkkisängyt sekä Niemen Gustav-jenkkisänky ovat alessa 18.9. asti!