Uutisia ja tapahtumia, Yleinen

Uutta verkkokaupassa: sängypäädyt nyt myös netistä!

23.5.2024

Sängynpääty on nyt yhtä helppo tilata netistä kuin myymälästäkin! Verkkokaupan valikoima laajenee, kun saimme paljon toivotut sängynpäädyt valikoimaamme.

Sängynpääty luo tunnelmaa, mukavuutta ja tyyliä makuuhuoneeseen. Sopiva sängynpääty tukee selkää lukiessa ja tekee nukkumisesta entistäkin nautinnollisempaa. Pääty on helppo yhdistää niin runkopatjasänkyyn kuin jenkkisänkyynkin, sillä useissa päädyissä on korkeussäädettävät jalat.

 

Uutiset | Sängynpääty netistä | Rowico Whitmore

 

3 x sängynpääty: suosittelemme

  1. Kangasverhoiltu sängynpääty

   Kankaalla verhoiltu sängynpääty vaimentaa huoneen kaikuisuutta ja täydentää sisustustyyliä. Voit valita päädyn väriksi lempivärisi tai jonkin klassisen sävyn, joka sopii moneen tyyliin ja elämäntilanteeseen. Esimerkiksi Artwoodin sängynpäädyt ovat saatavissa ihanan pehmeissä, harmonisissa sävyissä.

  2. Puinen sängynpääty

   Puinen sängynpääty on klassinen valinta. Puisia päätyjä on saatavissa useissa eri väreissä. Puisen päädyn hyvä puoli on se, että runkopatjan värisävyn ei tarvitse vastata päädyn väriä. Kangas ja puu muodostavat kauniin vuoropuhelun, jossa silmä lepää. Kauniisti rimoitettu Riggins-pääty on Rowicon ratkaisu pohjoismaiseen makuuhuoneeseen. Whitmore-pääty taas sisältää upeat marmorikantiset yöpöydät.

  3. Nahkainen sängynpääty

   Nahka on sängynpäädyn verhoilumateriaaleista takuulla jännittävin. Nahan hyvä puoli on se, että se ei koskaan mene pois muodista. Nahka on aidon tyylitaiturin valinta!

 

Uutiset | Sängynpääty netistä | Artwood Vienna

 

Tyylikäs sängynpääty netistä, vielä laajempi valikoima myymälästä

Olemme poimineet verkkokauppaan valikoimamme parhaat palat. Sängynpääty on myös räätälöitävissä yksilöllisesti kokoa, verhoilua ja materiaalia myöten. Tämä onnistuu asioimalla myymälöissämme, lähettämällä meille sähköpostia tai soittamalla myyntinumeroomme p. 0290 024 024. Voimme tarvittaessa toimittaa kangasnäytteitä kotiin, jos et asu myymäläpaikkakunnalla.

Kaikki sänkyvalmistajamme valmistavat myös sängynpäätyjä. Tilaa meiltä päädyt niin Kamjon, ByNiemen, Kiteen huonekalutehtaan kuin Svanen ja Unessinkin sänkyihin!

Verkkokaupan valikoima myös kehittyy jatkuvasti! Tutustu täältä >>>