Laadukas Natuzzi-nahkasohva kestää käyttöä ja katseita

Arvostetun Natuzzin nahkasohva on olohuoneen todellinen kruunu, joka oikein huollettuna kestää vuodesta toiseen. Valikoimamme Natuzzi- ja Natuzzi Editions -nahkasohvista löydät niin klassisempia vaihtoehtoja, sähkömekanismilla varustettuja nahkasohvia kuin moderneja, pyöreitä muotojakin – lue lisää ja ihastu!

KLASSISET NAHKASOHVAT SÄHKÖMEKANISMISOHVAT

Tutustu nahkasohvien valikoimaamme

Natuzzi Italia 2959 Duca-sohva

Klassisen linjakkaat nahkasohvat

Kauniin sisustuksen täydentävä klassisen linjakas nahkasohva on pitkäikäinen investointi, joka oikein huollettuna kestää erinomaisesti käyttöä ja katseita. Tutustu upeisiin nahkasohviin ja -nojatuoleihin esimerkiksi Natuzzi Editionsilta ja Natuzzi Italialta. Lisää malleja löydät myymälöistämme, tervetuloa tutustumaan!

Sähkömekanismilla lisämukavuutta löhöilyyn

Natuzzilta löytyy nahkasohvavalikoimasta sähkömekanismilla varustettuja vaihtoehtoja, joissa pieneen lisähintaan saa tuntuvasti lisää muuntautuvuutta sekä istumamukavuutta aina kulloiseenkin tarpeeseen sopien. Esimerkiksi yksi suosituimmista sähkömekanismisohvistamme on Natuzzin Portento. Mekanismisohvissa yhdistyvät paitsi huippuunsa viritetty käyttömukavuus, myös laatu sekä ajaton design.

Natuzzi Editions Portento-sohva

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Liity IN-asiakkuuslistallemme!

Liittymällä IN-asiakkuuslistallemme saat sähköpostiisi inspiroivaa sisältöä kuumimpien trendien, uusien tuotteiden sekä ajankohtaisten aiheiden ympäriltä. Lisäksi varmistat sen, että saat ensimmäisenä kuulla tulevista tarjouksistamme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top