Pyöreä Twist-pöytä

Cane-line Twist-sohvapöytä on tyylikäs ja käytännöllinen sohvapöytä, joka sopii niin sisätiloihin kuin puutarhaankin. Twist-sohvapöydät on suunnitellut byKATO. Twist-sohvapöydän voi sijoittaa helposti sinne, missä tarvitaan laskutilaa. Nämä pöydät toimivat myös sarjapöytänä erikokoisia Twist-pöytiä yhdistelemällä.

Twist-sohvapöytien runko on saatavilla alumiinisena ja tiikkisenä. Kevyessä puutermaalatussa alumiinirungossa on kolme värivaihtoehtoa: tummanharmaa, vaaleanharmaa sekä valkoinen. Sohvapöydässä on keraaminen kansi, jonka väriksi voi valita mustan, harmaan tai vaalean sävyn. Myös kokovaihtoehtoja on kolme: Ø45 cm, Ø70 cm ja Ø90 cm.

Cane-line on tanskalainen puutarhakalusteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvat tyyliä ja laatua. Tuotteissa on ainutlaatuinen design, ja Cane-linen tuottamille ja käyttämille materiaaleille on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yritys huomioi tuotteiden valmistamisessa sekä eettiset että ympäristönäkökulmat ja pyrkii toiminnassaan minimoimaan ympäristölle koituvan kuormituksen.

Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma siitä, että tuote on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös kestävästi tuotettu.

Lue lisää Cane-linen tavoitteista valmistajan sivuilta.

Tuotevideot

Koot:
Pieni Ø45 x 37 cm.
Keskikokoinen Ø70 x 41 cm.
Iso Ø90 x 44 cm.

Värivaihtoehdot jalat:
Tummanharmaa, vaaleanharmaa, valkoinen.
Luonnollinen tiikki.

Värivaihtoehdot kansi:
Musta, harmaa, vaalea.

Materiaalit:
Alumiinirunko, musta ja harmaa fossiilikeraaminen kansi, vaalea kansi keramiikka, tiikki.

Helppohoitoinen, pyyhkiminen nihkeällä pehmeällä liinalla tarvittaessa.

Tiikkihuonekalujen hoito-ohje:
https://indd.adobe.com/view/6307d651-be6e-4765-b9c4-d6065a5371a4

Tiikkipintaa on hyvä käsitellä säännöllisesti tiivisteaineella, jotta se ei harmaannu. Harmaantunut pinta voidaan hoitaa tiikkipintojen puhdistamiseen tarkoitetulla aineella. Puhdistuksen ja pesun jälkeen puupinnan täytyy antaa kuivua kokonaan. Tämän jälkeen käsitellään tiivisteaineella. Tarvittaessa hoitona voidaan käyttää myös hiomista hiekkapaperilla.

Päivittäinen puhdistus kostealla liinalla, vedellä ja pesuaineella. Myös pehmeää puhdistussientä voi käyttää. Pinnan voi käsitellä saippuahiutaleliuoksella, joka ehkäisee pinnan likaantumista.

Cane-line Twist-sohvapöytä, pyöreä

Cane-linen Twist-sohvapöydät ovat monipuolisia ja muunneltavia kalusteita kesäpihan kaunistamiseen.

Twist-sohvapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

810,00 1 635,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa