2-osainen Anson-ulkopöytäsetti

Anson-ulkopöytäsetti sisältää kaksi erikokoista neliön muotoista pikkupöytää, jotka ovat kätevästi siirreltävissä pihalla haluamaasi paikkaan. Pöytien koot ovat 50 x 50 ja 41 x 41 cm.

Pöydissä on mustaksi maalattu rautarunko ja tiikkinen kansi.

Anson-pöydän sävy on Charcoal teak. Pöytä on käsitelty luontoystävällisellä vesipohjaisella aineella, jolla saavutetaan ikääntyneen puun kaunis harmaa sävy. Tiikin kauniin sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään puuosat säännöllisesti tarkoitukseen varatulla hoitoaineella.

Artwoodin ulkokalusteet ovat kesän parhaan oleskelutilan upein elementti. Oikeilla puutarhakalusteilla voit luoda pihastasi keitaan, jossa viihdyt koko kesän. Anson-pöytäsetti muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden yhdessä muiden Anson-pöytien kanssa.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Tuotevideot

Koko:
50/41 x 50/41 x 55/47 cm.

Materiaalit:
Musta rautarunko, tiikkikansi.

https://issuu.com/hh.kruunukaluste/docs/artwood_-_autumn_winter_catalogue_2023-compressed_" style="width: 500px; height: 326px;" class="issuuembed">

Mitat4147 cm (senttimetri)
Väri

Materiaalit

,

Kansi

Kansiväri

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

Valmistusmaa

Artwood Anson-ulkopöytäsetti

Artwoodin upeat neliön malliset Anson-sohvapöydät ovat erittäin tukevia, sillä tiikkinen puukansi on upotettu kestävään rautarunkoon.

Anson-ulkopöytäsetti on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alta näet myymälöidemme mallikappaleet.

Lue lisää

583,00 


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Anson-ulkopöytäsetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *