Roots Living Designer-mallisto on toteutettu yhteistyössä suomalaisten muotoilijoiden Ulla Koskisen ja Joanna Laajiston kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda esiin suomalaista muotoilua yhdistettynä intialaiseen käsityötaitoon ja herättää tietoisuutta muun muassa ympäristöasioista muotoilun keinoin.

Kauniin elävällä pinnalla ihastuttavat Ketju-matot ovat syntyneet tästä yhteistyöstä. Matot on valmistettu villasta ja bambusta, ja näiden luonnollisten materiaalien valinnassa ja käsittelyssä on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja ekologisuuteen. Osa mattojen myyntituotoista käytetään Naisten Pankin hyväksi.

Matto on saatavilla kahdessa koossa ja neljässä värissä.

Perehdythän huolellisesti maton hoito-ohjeeseen. Mattoa voi imuroida, mutta sen pesu on hyvä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Näin saat matosta pitkäikäisen osan sisustustasi.

Tutustu myös muihin Roots Livingin tuotteisiin sekä koko mattovalikoimaamme.

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme mielestäsi mattoa tai haluat tutustua tuotteeseen tarkemmin ennen ostopäätöstä, myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot:
170 x 240 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Hiekka, hiili-ruskea, sininen-vanilja, white-grain.

Materiaalit:
50% villa, 50 % bambuviskoosi, puuvillaloimi.

Hoito-ohjeet:
Suosittelemme, että matto puhdistetaan ammattimaisessa pesulassa uuttomenetelmällä tasaisella pinnalla. Käytettävän veden määrä ja lämpötila riippuvat maton materiaalista. Hyvä ilmanvaihto kuivausprosessin aikana on välttämätön. Kutistuma on noin 3-5%.
Roots-mattoja ei pidä pestä koneellisesti eikä kuivapesuna.

https://kruunukaluste.fi/wp-content/uploads/2021/10/RootsLiving_hoito-ohje_matot.pdf

Tutustu myös muihin mattoihimme.

ROOTS LIVING KETJU-MATTO

Roots Livingin matot ovat saapuneet Kruunukalusteen verkkokauppaan! Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopiva upea ja eettisesti tuotettu matto.

Nämä matot ovat tilaustuotteita, ja valitsemalla alta haluamasi ominaisuudet näet tuotteen myymälämallit.

Lue lisää

2 550,003 950,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ROOTS LIVING KETJU-MATTO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *