Upea Lucens-matto

Tanskalaisen Linie Designin Lucens-matto hehkuu herkkyyttä ja kauniita sävyjä! 100 % helppohoitoisesta viskoosista valmistettu nukkamatto taittaa valoa äärimmäisen kauniisti, ja sen vuoksi maton pinta on loputtoman kaunis ja kiehtova.

Matto on saatavilla jopa seitsemässä sävyssä. Värivaihtoehtojat ovat hopea, harmaa, vaalea, roosa, tummanharmaa, sinappi, tummansininen, kupari ja tummanvihreä.

Vakiokokoja on neljä; 140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm ja 250 x 350 cm.

Lucens-matto on saatavilla myös pyöreänä. Pyöreä Lucens-matto myydään erikseen täällä.

Materiaalina viskoosi on erittäin helppohoitoinen, ja maton arkiseksi puhdistukseksi riittää säännöllinen imurointi. Maton voi myös tuulettaa ja tampata, mutta tiukemmat tahrat suosittelemme puhdistuttamaan ammattimaisessa pesulassa.

Linie Design -matot suunnitellaan Tanskassa ja kudotaan käsin Intiassa. Linie Designin johtavana ajatuksena on paikallisen, perinteisen käsityötaidon kunnioittaminen sekä työntekijöiden ja paikallisten perheiden oikeuksien ajaminen. Siksi työoloja ja työsopimuksen ehtojen toteutumista valvotaan tarkoin, ja Linie Design osallistuu omalta osaltaan paikallisten lasten koulutuksen edistämiseen ja tukemiseen. Linie Designin osaaminen ja kunnianhimo tiivistyvät saavutetuissa tuloksissa – Linie Design on pohjoismaiden suurin käsinkudottujen mattojen valmistaja.

Koot:
140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm, 250 x 350 cm.

Materiaali:
100 % viskoosi.

Värit:
Hopea, roosa, tummanharmaa, tummansininen, vaalea, sinappi, harmaa, tummanvihreä, kupari.

Valmistustapa:
Käsin kudottu.

Säännöllinen imurointi ja tuuletus.
Ammattimainen kuivapesu.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Linie Design Lucens-matto

Linie Designin häikäisevän kaunis Lucens-matto on kudottu 100 % viskoosista. Matto on saatavilla neljässä koossa, ja värivaihtoehtoja on useita. Huomaathan, että pyöreä Lucens-matto myydään erikseen täällä.

Linie Designin Lucens-matto on tilaustuote. Mattonäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Lue lisää

769,00 2 396,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Linie Design Lucens-matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *