Kaunis Friolento-matto

Linie Designin hillitty Friolento-matto luo tilaan tunnelmaa ja harmoniaa. Kauniin  maton materiaaleina on käytetty 60 % viskoosia ja 40 % villaa.

Matto on saatavilla kolmessa koossa joko 140 x 200 cm, 170 x 240 cm tai 200 x 300 cm mittaisena. Värivaihtoehtoja on kaksi, hopea ja hiekka.

Maton pinnassa polveilevat harmaan eri sävyt luoden maton pinnalle rakennetta ja ilmettä. Hienostunut hapsutus viimeistelee kokonaisuuden.

Friolento-matto on huoleton hoidettava, ja maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Tarvittaessa maton voi tuulettaa ja tampata. Tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei maton pinta ala nukkaantua.

Kokonaisvaltaista puhdistusta varten suosittelemme viemään maton ammattimaiseen mattopesulaan puhdistettavaksi.

Linie Design -matot suunnitellaan Tanskassa ja kudotaan käsin Intiassa. Linie Designin johtavana ajatuksena on paikallisen, perinteisen käsityötaidon kunnioittaminen sekä työntekijöiden ja paikallisten perheiden oikeuksien ajaminen. Siksi työoloja ja työsopimuksen ehtojen toteutumista valvotaan tarkoin, ja Linie Design osallistuu omalta osaltaan paikallisten lasten koulutuksen edistämiseen ja tukemiseen. Linie Designin osaaminen ja kunnianhimo tiivistyvät saavutetuissa tuloksissa – Linie Design on pohjoismaiden suurin käsinkudottujen mattojen valmistaja.

Koot:
140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm.

Materiaali:
60% viskoosi, 40% villa.

Värit:
Hiekka, hopea.

Valmistustapa:
Käsin kudottu.

Säännöllinen imurointi ja tuuletus.
Ammattimainen kuivapesu.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Linie Design Friolento-matto

Linie Designin hillitty Friolento-matto on valmistettu viskoosista ja villasta. Maton rakenteinen ja samalla kevyt kuviointi toistaa tilan valoja ja varjoja.

Linie Designin Friolento-matto on tilaustuote. Mattonäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Lue lisää

818,00 1 751,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Linie Design Friolento-matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *