Upea Lucens-matto

Tanskalaisen Linie Designin pyöreä Lucens-matto hehkuu herkkyyttä ja kauniita sävyjä! 100 % helppohoitoisesta viskoosista valmistettu nukkamatto taittaa valoa äärimmäisen kauniisti, ja sen vuoksi maton pinta on loputtoman kaunis ja kiehtova.

Matto on saatavilla jopa yhdeksässä sävyssä. Värivaihtoehtojat ovat hopea, harmaa, vaalea, roosa, tummanharmaa, sinappi, tummansininen, kupari ja tummanvihreä. Maton halkaisija on 200 cm.

Lucens-matto on saatavilla myös suorakaiteen muotoisena. Suorakaiteen muotoinen Lucens-matto myydään erikseen täällä.

Pyöreä Lucens-matto on hyvä valinta, koska viskoosi on materiaalina erittäin helppohoitoinen. Maton arkiseksi puhdistukseksi riittää säännöllinen imurointi. Maton voi myös tuulettaa ja tampata, mutta tiukemmat tahrat suosittelemme puhdistuttamaan ammattimaisessa pesulassa. Viskoosimatolle ei suositella vesipesua.

Linie Design -matot suunnitellaan Tanskassa ja kudotaan käsin Intiassa. Linie Designin johtavana ajatuksena on paikallisen, perinteisen käsityötaidon kunnioittaminen sekä työntekijöiden ja paikallisten perheiden oikeuksien ajaminen. Siksi työoloja ja työsopimuksen ehtojen toteutumista valvotaan tarkoin, ja Linie Design osallistuu omalta osaltaan paikallisten lasten koulutuksen edistämiseen ja tukemiseen. Linie Designin osaaminen ja kunnianhimo tiivistyvät saavutetuissa tuloksissa – Linie Design on pohjoismaiden suurin käsinkudottujen mattojen valmistaja.

Koko:
Ø 200 cm.

Materiaali:
100 % viskoosi.

Värit:
Hopea, roosa, tummanharmaa, tummansininen, vaalea, sinappi, harmaa, tummanvihreä, kupari.

Valmistustapa:
Käsin kudottu.

Säännöllinen imurointi ja tuuletus.
Ammattimainen kuivapesu.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Linie Design Lucens-matto, pyöreä

Linie Designin häikäisevän kaunis Lucens-matto on kudottu 100 % viskoosista. Maton halkaisija on 200 cm, ja värivaihtoehtoja on yhdeksän.

Linie Designin pyöreä Lucens-matto on tilaustuote. Mattonäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 091,00 €.Nykyinen hinta on: 818,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Linie Design Lucens-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *