Silkkimatot

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset

Silkkimatto on jokaisen haave, ainakin salainen sellainen! Silkkimatto on paitsi upea katsoa myös ihastuttavan tuntuinen materiaali paljaan jalan alla. Parhaimmillaan silkkimatto on kuin taideteos – valon leikkiä silkin pinnassa voi ihastella vaikka loputtomiin, ja silkkimattoon saa loputtomasti uusia vivahteita silittämällä nukkaa eri suuntiin. Silkkimatto on uskomattoman tyylikäs ja moniulotteinen. Päästä luovuutesi valloilleen ja sisusta kotisi tyylikkääksi Kruunukalusteen ajattoman kauniilla silkkimatoilla.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Verkkokauppamme valikoimissa on upean ylelliset silkkimatot laatubrändeiltä. Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Silkkimatto on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös luonnonmukainen valinta kotiin, sillä silkkimatto on kudottu 100 % luonnonmukaisista materiaaleista. Silkki on materiaalina kohtuullisen helppohoitoinen, sillä silkkimaton hoitamiseen riittää säännöllinen imurointi. Murut ja erilaiset irtoroskat voi myös harjata matosta kevyesti, ja maton voi tarvittaessa puistella ulkona. Tiukempaan pinttyneiden tarhojen poistamiseksi suosittelemme käyttämään silkkimaton ammattimaisessa kuivapesussa. Mattoa ei saa kastella.

Ruotsalaisen Furninovan matoissa on käytetty materiaalina banaanisilkkiä. Banaanisilkki on valmistettu banaaniplantaasien ylijäämämateriaalista eli banaaninlehdistä ja banaanipuun kuoresta. Raakamateriaali työstetään samaan tapaan kuin silkkitoukat kehräävät silkkinsä, ja silkkimatot kudotaan valmiiksi käsin.

Ominaisuuksiltaan banaanisilkistä kudottu matto vastaa aitoa silkkiä, sillä se on sekä upean kiiltävä että ihanan pehmoisen tuntuinen jalan alla. Furninovan silkkimatot tuovat kotiin ripauksen ylellisyyttä ja juhlan tuntua.

Tutustu verkkokauppamme silkkimattojen valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt valikoimista itsellesi sopivaa tuotetta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöidemme henkilökuntaan. Asiantuntevat myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan silkkimaton. Mikäli kaipaat apua suuremman kokonaisuuden suunnitteluun tai vaikkapa värimaailmojen yhdistelyyn, ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme palvelevat mielellään yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös