Pyöreä Havu-matto

Pyöreä Havu-matto on valmistettu ympäristöystävällisestä paperunarusta. Paperinarun materiaali on tuotettu vastuullisesti ja sillä on FSC-sertifikaatti. Kestävästi valmistettu, ekologinen matto tuottaa iloa pitkään!

Turvallinen EVAPOLYTEX-liukueste varmistaa, että matto pysyy liukumatta paikallaan lattialla. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Maton vakiokoot ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Suorakaiteen muotoinen Havu-matto on tilattavissa täältä useassa koossa.

Vakiokokojen lisäksi matosta on saatavilla mittatilauskoot. Voit pyytää mittatilausmatosta tarjouksen myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta. Räätälöidyt koot ovat mahdollisia 400 cm leveyteen saakka.

Havu-maton väri on luonnollinen, ruskeansävyinen natur.

Maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Tiukempia tahroja voi poistaa kevyesti puhtaalla, kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankaamista, jotta matto ei pääse nukkaantumaan.

Tarvittaessa maton voi kuivapestä vaahdolla tai ammattimaisesti tasovesipesu max 30 °C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Vakiokoot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Väri:
Ruskeansävyinen natur.

Materiaalit:
100% paperinaru.
Kantti 100% puuvilla.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohje:
Maton voi kuivapestä vaahdolla tai ammattimaisesti tasovesipesu max 30 °C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Kaikki kudotut VM Carpetin matot on käsitelty tehtaalla likaahylkiväksi.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Havu-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Havu-matto on 100 % luonnollista paperinarua. Tyylikkäällä matolla on FSC-sertifikaatti. Saatavissa myös suorakaiteen muotoisena.

Tämä matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 248,00 € – 809,00 €.Nykyinen hinta on: 198,00 € – 647,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Saatat myös pitää...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Havu-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *