VM Carpetin pölyämätön, antistaattinen ja kulutusta kestävä Kelo-matto soveltuu sekä kodin sisustamiseen että julkisiin tiloihin. Kelo-matto on valmistettu 85 % paperinarusta ja 15 % polyesterista.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, harmaa, tummanharmaa, natur, ruskea ja sininen.

Vakiokokojen ohella Kelo-matto on saatavilla myös mittatilauskoossa. Mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mittatilausmaton neliöhinta on 165 € / m².

Paperinarumatto on käsitelty likaa hylkivällä suoja-aineella, mikä tekee maton hoidosta vaivatonta. Myös reunojen kanttauksessa käytettävät puuvillakantit on suojakäsitelty.

Saatavissa on myös pyöreä Kelo-matto.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Mittatilauskoot:
Oma koko 165,-/m².

Värit:
Valkoinen, harmaa, tummanharmaa, sininen, ruskea, natur.

Materiaali:
85 % paperinaru, 15 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Kelo-matto, suorakaide

VM Carpetin Kelo edustaa paperinarumaton klassista muotoilua. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että pyöreä Kelo-matto myydään erikseen täällä.

Kelo-matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

140,25 700,40 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Kelo-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.