Kaunis Torch-valaisin

Valaisin Grönlundin Design by Grönlund -malliston Torch-lattiavalaisin on yksinkertaisuudessaan äärimmäisen tyylikäs: valaisimessa on kauniin soihdun muotoinen, lasinen kupu, ja selkeä metallijalka. Valo kuultaa pehmeästi lasin läpi, joten valaisimeen kannattaa valita yhteensopiva, tyylikäs polttimo, joka kestää katseita.

Valaisimen korkeus on komeat 167 cm ja halkaisija 30 cm. Kupu kaartuu kauniistu ylöspäin, mikä korostaa valaisimen siroa tunnelmaa.

Valaisimeen sopii E27-kannalla varustettu polttimo. Polttimo ei sisälly hintaan.

Valaisin on saatavilla kahdessa värissä joko messingin sävyisenä tai mustana. Myös mustakupuinen valaisin on hieman läpinäkyvä.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
30 x 30 x 167 cm.

Värit:
Musta, messinki.

Materiaalit:
Lasi, metalli.

Tekniset tiedot:
1 x E27-polttimo.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Väri

,

Materiaalit

,

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Torch-lattiavalaisin

Valaisin Grönlundin tyylikäs Torch-lattiavalaisin tuo valoa ja lohtua syksyn pimeneviin iltoihin. Lasinen lattiavalaisin on saatavilla mustan ja messingin sävyisenä.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 498,00 €.Nykyinen hinta on: 398,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Torch-lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *