Trion ihastuttava Delhi-riippuvalaisin on täydellinen lisä jokaisen sisustukseen.  Metallisen valaisimen yläosassa puunkaltainen yksityiskohta.

Riippuvalaisin sopii esimerkiksi ruokapöydän yläpuolelle. Sijoita keskelle ruokailutilaa tai yhdistä useampi valaisin symmetriseksi asetelmaksi. Valaisimen väri on antiikkiteräs.

Valaisimen halkaisija on 45 cm. Johdossa on säätövaraa 150 cm. Valaisimeen sopii E27-kokoinen polttimo, jonka maksimiteho on 60W.

Delhi-riippuvalaisin pääsee oikeuksiinsa, kun yhdistät siihen kauniin LED-filamenttipolttimon vaikutelman viimeistelemiseksi. Huomaathan, että polttimot eivät sisälly hintaan.

Polttimon sävyn valinnalla voit vaikuttaa valaisimen luomaan tunnelmaan. Lämpimällä sävyllä luot suloisen kodikasta tunnelmaa. Kylmemmän sävyisellä polttimolla taas tavoitat ainutlaatuisen raikkauden.

TRIO:n kattava valaisinvalikoima antaa jokaiselle sisustajalle mahdollisuuden löytää juuri hänen kotiinsa täydellisen valaistusratkaisun. TRIO:n valaisimet kruunaavat kodin muun sisustuksen ja tuovat valollaan kauneimmat kohdat esiin.

Kaikki Trion valaisimet ovat tilattavissa Kruunukalusteelta. Mikäli et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, kysy lisää myymälöistämme ja verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
Ø 45 cm, kattokiinnikkeen Ø 10 cm.
Ripustuskorkeus max. 150 cm.

Tekniset tiedot:
1 x E27, max 60W.

Väri:
Antiikkiteräs.

Materiaali:
Metalli.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Halkaisija

Pituus

Väri

Materiaalit

Runko

Rungon väri

Trio Delhi-riippuvalaisin

Trion upea Delhi-riippuvalaisin puhuttelee loft- ja industrial-tyylin sisustajaa.

Trion valaisimet ovat tilaustuotteita. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella on ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

149,00 


Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Trio Delhi-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *