Muhkea Grande-nojatuoli

Furninovan Grande Double Day -nojatuoli huokuu tilavaa mukavuutta. Pehmeät, paksut istuintyynyt ja napakka selkänoja takaavat istumiselle tuen, jota voit odottaa aidolta Furninovan istuimelta.

60 cm istuinsyvyys syleilee istujaa ja tekee Grande-nojatuolissa rentoutumisesta luksusta. Grande-nojatuoli on muunneltavissa monipuolisesti. Lisätietoja eri vaihtoehdoista näet tuotekortilta. Kaikki muuunnelmat sekä rahi ovat tilattavissa myymälöistämme.

Grande-nojatuoli on tilattavissa verkkokaupastamme verhoiltuna beigellä Moulin Masala -kankaalla. Nojatuolin leveys on 116 cm. Nojatuolin kokonaisyvyys on 105 cm ja korkeus 84 cm. Matalaprofiilisen Grande-nojatuolin istuinkorkeus on 42 cm. Istuinsyvyys on 60 cm. Nojatuolissa on 5 cm korkeat mustat puujalat.

Moulin-kankaalle suositellaan korkeintaan 30 °C hienopesua. Kangasta ei saa kuivata kuivausrummussa ja se kannattaa asetella paikalleen aavistuksen verran kosteana.

Grande Double Day -nojatuoli on valittavissa aidolla höyhentäytteellä tai synteettisellä untuvatäytteellä. Molemmissa vaihtoehdoissa on sisällä kylmävaahto, jonka päällä on untuvakerros. Selkänoja on untuvan ja pallokuidun yhdistelmä. Synteettinen untuva on erinomainen valinta vegaanille tai allergiakotiin. Synteettinen untuva on 100 % polyesteriä ja se on käsitelty antistaattiseksi sekä paloturvalliseksi. Materiaali on ÖkoTex 100 -standardin mukaista ja täyttää EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

Grande-nojatuolin selkätyynyt ovat käännettävissä, ja suosittelemmekin tyynyjen säännöllistä kääntelemistä. Untuvatäytteisiä pehmusteita on hyvä pöyhiä kunnolla noin kerran viikossa, jotta täyte pysyy ilmavana ja untuvat eivät paakkuunnu tiiviiksi. Untuvaistuimen muoto elää käytön mukaan, ja jämäkämpää istuinta etsivälle suosittelemme muita nojatuolejamme.

Pääset tutustumaan Grande-sarjan ominaisuuksiin tarkemmin valmistajan sivuilla sekä tuotekortilla. Myymälöissämme pääset tutustumaan Furninovan laajaan verhoiluvalikoimaan.

Ruotsalainen Furninova tarjoaa inspiroivaa yksilöllisyyttä. Laajaan mallistoon kuuluu sekä kauniita klassikkomalleja että moderneja uutuuksia. Inspiroidu sisustamaan!

Koko:
116 x 105 x 84 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 42 cm.
Istuinsyvyys 60 cm.

Verhoilu:
Moulin Masala (80 % polypropyleeni, 14 % polyesteri, 3 % puuvilla, 3 % muu kuitu).
Martindale 80 000.
Pilling 4-5.
Valonkestävyys 6.
Hintaryhmä: C.
Öko-Tex.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Mustat puujalat 5 cm.
Täyte kylmävaahto ja aito tai synteettinen höyhen.

Kemiallinen pesu.

Untuvapehmusteet: Nosta istuin- ja selkäpehmuste pystyyn, kääntele pehmustetta ja pöyhi voimakkaasti joka puolelta, kunnes pehmuste on kuohkea ja sisus tuntuu irtonaiselta.

Mitat78 cm (senttimetri)
Valmistusmaa

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Irtoverhoilu

Sertifikaatit

Täyte

,

Materiaalit

, , , ,

Furninova Grande Double Day -nojatuoli

Furninovan Grande Double Day -nojatuoli on rento ja mukava malli, johon voi valita aidon tai synteettisen untuvatäytteen.

Grande-nojatuoli on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

1 400,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Grande Double Day -nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *