Kaunis Frankfurt-ruokailuryhmä ulos

KruunuDesignin Frankfurt-ruokailuryhmä on muodostunut yhdeksi Kruunukalusteen puutarhakalustevalikoiman kulmakivistä. Tiikkikantinen ja alumiinirunkoinen ruokailuryhmä on kestävä ja ajattoman tyylikäs ja kokoaa yhteen perheen, sukulaiset ja ystävät kesäisten ruokailuhetkien pariin.

Tuotteet ovat ostettavissa myös erikseen, joten pöytäryhmään saa täydennystä niin Frankfurt-pöydästä kuin Frankfurt-tuoleista. Frankfurt-tuoli on pinottava.

Pöydän kansi on tiikkipuuta, joten kannen kauniin sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään sen säännöllisesti tarkoitukseen varatulla hoitoaineella. Puutarhakalusteiden hoito-ohjeet löytyvät täältä.

Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokailuryhmät.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita.

KruunuDesignin tuotteet tulevat eri tehtailta sekä Euroopasta että muualta maailmalta. Käytämme vuosittain paljon aikaa laadukkaiden, kestävien ja kauniiden ulkokalusteiden löytämiseen, ja kesäkalustevalikoimamme on kuuluisa tyylistään ja laadustaan.

Koko:
Pöytä 200 x 100 cm + 6 käsinojatuolia

Värit:
Harmaa/tiikki.

Materiaalit:
Tiikkikansi, alumiinijalat.

KruunuDesign Frankfurt-ruokailuryhmä

KruunuDesign Logo

Upea tiikkikantinen ja metallijalkainen Frankfurt-pöytä on laadukasta tiikkiä alumiinirungolla. Tyylikkäät Frankfurt-käsinojatuolit täydentävät ryhmän.

Frankfurt-ruokailuryhmä on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi kokonaisuutta saat näkyviin ajantasaisen tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 590,00 €.Nykyinen hinta on: 1 490,00 €.

Alin hinta 30 pv ennen kampanjan alkua 1 590,00 €

Varastossa


Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Frankfurt-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *