Kaunis Frankfurt-ruokailuryhmä ulos

KruunuDesignin Frankfurt-ruokailuryhmä on muodostunut yhdeksi Kruunukalusteen puutarhakalustevalikoiman kulmakivistä. Tiikkikantinen ja alumiinirunkoinen ruokailuryhmä on kestävä ja ajattoman tyylikäs ja kokoaa yhteen perheen, sukulaiset ja ystävät kesäisten ruokailuhetkien pariin.

Ruokailuryhmä on saatavilla kahdessa kokoonpanossa joko 150 cm pöydällä ja neljällä tuolilla tai 200 cm pöydällä ja kuudella tuolilla. Tuotteet ovat ostettavissa myös erikseen, joten pöytäryhmään saa täydennystä niin Frankfurt-pöydästä kuin Frankfurt-tuoleista. Frankfurt-tuoli on pinottava.

Pöydän kansi on tiikkipuuta, joten kannen kauniin sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään sen säännöllisesti tarkoitukseen varatulla hoitoaineella. Puutarhakalusteiden hoito-ohjeet löytyvät täältä.

Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita.

KruunuDesignin tuotteet tulevat eri tehtailta sekä Euroopasta että muualta maailmalta. Käytämme vuosittain paljon aikaa laadukkaiden, kestävien ja kauniiden ulkokalusteiden löytämiseen, ja kesäkalustevalikoimamme on kuuluisa tyylistään ja laadustaan.

Koot:
Pöytä 150 x 90 cm + 4 käsinojatuolia
Pöytä 200 x 100 cm + 6 käsinojatuolia

Värit:
Harmaa/tiikki.

Materiaalit:
Tiikkikansi, alumiinijalat.

KruunuDesign Frankfurt-ruokailuryhmä

KruunuDesign Logo

Upea tiikkikantinen ja metallijalkainen Frankfurt-pöytä kestää niin sateita kuin auringonpaistetta. Tyylikkäät Frankfurt-käsinojatuolit täydentävät ryhmän.

Frankfurt-ruokailuryhmä on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi kokonaisuutta saat näkyviin ajantasaisen tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

1 190,00 1 590,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Frankfurt-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *