Tyylikäs Jazz-nojatuoli

Interfacen Jazz-nojatuoli on särmikäs ja tyylikäs istuin. Tässä lepotuolissa kova ulkokuori kätkee sisälleen pehmeän sydämen. Höyhen-rouhesekoite tuo istumiseen ylellisyyttä. Tuolin käsinojat ovat aina nahkaa. Rungon saat niin maalattuna kuin kromattunakin.

Tuolin on suunnitellut sisustusarkkitehti Hannele Bonsdorff.

Jazz-tuoli on tilattavissa verkkokaupastamme kahdella verhoiluvärillä: valkoinen Moderno-nahka sekä konjakki Adria-nahka. Tuolissa on kromattu metallirunko ja käsinojat ovat verhoilun kanssa yhdenmukaista nahkaa.

Tutustu tuolin tietoihin tarkemmin tuotekortilla. Lepotuoli on tilattavissa myymälöistämme juuri haluamallasi verhoilulla laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta.  Myymälästämme saat tilattua myös korkeaselkäisen Jazz-tuolin. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sisustusunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Lepotuolin leveys on 74 cm. Syvyys on 85 cm ja korkeus 74 cm. Istuinkorkeus on 38 cm.

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen.

Koko:
74 x 85 x 74 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 38 cm.

Värivaihtoehdot:
Konjakku Adria-nahkaverhoilu.
Valkoinen Moderno-nahkaverhoilu.

Verhoilut:
Moderno, peitevärjätty nahka.
Adria, semianiliininahka.

Materiaalit:
Metallirunko, vaneri, massiivipuu, kumivyöt, höyhenvanu-sekoite, nahka.

Peitevärjätty nahka on nahoista helppohoitoisin. Peitevärjättyyn nahkaan on läpivärjäyksen lisäksi ruiskutettu peiteväri- ja lakkakerros, jolloin pinta on hyvin tasalaatuinen. Pintaan on käsittelyjen myötä muodostunut suojaava kerros, joka parantaa nahan kulutuskestävyyttä. Pinta on viimeistelty hiomalla ennen läpivärjäystä. Nahan tasainen kuviointi tehdään hionnan jälkeen martioimalla eli stanssilla painamalla. Peitevärjätty nahka on kestävä, mutta silti pehmeä. Nahkan hengittävyys ja värikerrosten määrä vaihtelee. Tämä nahkatyyppi vaatii vähiten huoltoa, sillä suojaavat kerrokset estävät epäpuhtauksien imeytymistä sen pintaan. Hoida silti tätäkin nahkaa säännöllisesti nihkeällä pyyhkimällä ja tarvittaessa imuroimalla.

Semianiliininahka on hyvin aniliininahan kaltainen: luonnollinen ja pehmeä. Siinä näkyy edelleen nahan luontaiset tunnusmerkit. Läpivärjäyksen lisäksi sen pinnassa on kevyt hionta ja lakka-, öljy- tai maalipinta, joka tekee sen huollosta hieman helpompaa, sillä pinta ei ole yhtä huokoinen kuin aniliininahassa. Myös tämä nahka patinoituu ajan kanssa.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Sertifikaatit

Verhoiluväri

,

Verhoilumateriaali

Materiaalit

, , ,

Jalkaväri

Väri

,

Valmistusmaa

Interface Jazz-nojatuoli

Interfacen Jazz-nojatuoli on särmikkään tyylikäs istuin, joka nostaa sisustuksen uudelle tasolle.

Nojatuoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

2 787,00 3 180,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Jazz-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *