Ekologinen EcoDesign-sänkypaketti

Uness EcoDesign-sänkypaketti on ostettavissa verkkokaupastamme kahdessa koossa, 160 cm ja 180 cm leveänä. Sängyn pituus on 200 cm. Sängyn jäykkyydeksi voi valita keskipehmeän mediumin tai napakan fast-jäykkyyden. Voit myös valita kummallekin puoliskolle jäykkyyden erikseen!

Huomaathan, että pääty ei sisälly sänkypaketin hintaan, vaan sen voi tilata erikseen myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

EcoDesign-sänkypaketissa on kantikkaat ja alaspäin kapenevat 15 cm valkopestyt tammijalat. Sängyn kehikko on havuvaneria ja siinä on mäntypuiset säleet.

Uness EcoDesign-sängyt on valmistettu mahdollisimman pitkälle kierrätetyistä ja luonnonmateriaaleista. EcoDesign-sängyt ovat hyvän unen ytimessä ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota toimivuuteen.

Runkopatjassa on 100 % luonnonkuminen pintalevy. Runkopatjan reunapalkisto on valmistettu vaahtomuovin leikkausjätteestä. Lisäksi patjassa on kierrätysmateriaaleista valmistettu 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Patjan vyöhykejousitus on jaettu siten, että jousitus on pehmeämpi olkapään ja lantion seudulla ja jäykempi ristiselän kohdalla. Tämän lisäksi patjassa on alajousistona Bonnell-jousitus.

EcoDesign-sänkypaketin täysleveä petauspatja on 8 cm paksuinen ja uskomattoman täyteläinen ja mukava. Petauspatjan sisus on valmistettu 100 % luonnonkumista. Petauspatjan päällinen on polyesteri- / lyocell-sekoitetta, samoin petauspatjan tikkaustäyte. Petauspatjan päällisen voi pestä °60 C. Rumpukuivausta ei suositella.

EcoDesign-sängyn ihanan pehmeä beigenvärinen verhoilukangas on valmistettu kierrätetyistä pulloista!

Kotimainen Uness valmistaa korkealaatuiset sängyt Seinäjoella. Uness-sängyt ovat kestävä sijoitus hyvään uneen ja elämänlaatuun.

Koot:
160 x 200 cm.
180 x 200 cm.

Jäykkyydet:
Medium, fast.

Materiaalit:
Kierrätysjousisto – revitty ja sulatettu vanhoista jousistoista. Sulatetusta massasta on valmistettu uuttaa joustinlankaa josta jousistot ovat kierretty.
Pussijousien kangaspussit ovat myös eritelty ja sulatettu, massasta tehty uutta kangasta.
Yläjousisto on normaalia korkeampi, 15 cm. Jousisto on jaettu vyöhykkeisiin tarkasti siten että olkapää ja lantionseutu uppoavat patjan sisään ja ristiselän kohdalla on tukevampi joustinvyöhyke.
Puu, metalli, kierrätetyt juomapullot, polyesteri, lyocell.

Tutustu myös muihin jenkkisänkyihimme.

Uness EcoDesign-sänkypaketti

Uness-logo

Uness EcoDesign-sänkypaketti on valmistettu Suomessa kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Sänkypaketti sisältää 2 runkopatjaa, täysleveän petauspatjan ja jalat.

EcoDesign-sänkypaketti on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallisängyistä.

Lue lisää

2 695,00 2 995,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Uness EcoDesign-sänkypaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *