Rowicon Brooklyn-vitriini on todellinen laatukaluste! Massiivitamminen vitriini on näyttävä kokonaisuus, jossa on säilytystilaa niin koriste-esineille kuin kodin pikkutavaroille.

Vitriinissä on kaksi lasiovella varustettua kaappia, avohyllyt, kaksi umpikaappia sekä kaksi vetolaatikkoa. Kaikki ovet ja laatikot on varustettu soft close -mekanismilla, joka ehkäisee vitriinin kolhiintumista ja naarmuuntumista käytössä.

Vitriini on saatavilla kolmessa värissä joko ruskeana, valkopestynä tai luonnollisen tammen sävyisenä. Vitriini on valmistettu massiivitammesta, ja siinä on erittäin helppohoitoinen ja kestävä lakkapinta.

Brooklyn-vitriinissä käytetty vähintään 200 vuotta vanha ja 100 % FSC-sertifioitu tammi on peräisin Kroatian valtion metsistä, mistä se on kaadettu Kroatian valtion lisenssillä. Myös vitriinin valmistus tapahtuu kokonaan Kroatiassa.

Vitriinin leveys on 130 cm, syvyys 45 cm ja korkeus 150 cm.

Tutustu myös muihin Rowicon Brooklyn-sarjan tuotteisiin.

Koko:
130 x 45 x 150 cm.

Värit:
Ruskea tammi, lakattu tammi, valkopesty tammi.

Materiaali:
100 % FSC-sertifioitu tammi.

Tutustu myös muihin vitriineihimme.

Mitat45 × 150 cm
Väri

, ,

Materiaalit

, ,

Sertifikaatit

Toiminnot

Jalat

Ovet

Kirkas lasi

Rowico Brooklyn-vitriini

FSC-sertifikaatti

Selkeyttä ja tyylikkyyttä vaativalle sopii Rowicon tamminen Brooklyn-vitriini. Vitriini on valmistettu eri sävyihin käsitellystä, FSC-sertifioidusta massiivitammesta. Valitse itsellesi sopiva väri!

Brooklyn-vitriini on tilaustuote, ja klikkaamalla mieleistäsi kokoonpanoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

1599,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Brooklyn-vitriini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *