Eero Saarinen Collection

Grasshopper-nojatuoli on aito suomalainen klassikko vuosikymmenestä toiseen. Arkkitehti Eero Saarisen klassinen Grasshopper-tuoli on saatavissa tyylikkäissä värivaihtoehdoissa.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät

Näytetään tulokset

Suomalainen klassikko

Eero Saarinen oli suomalainen suunnittelija, joka tuli kuuluisaksi suunnittelussaan esiintyvistä luonnonmukaisista kaarista.

Yksi suurimmista arkkitehtitöistä on Trans World Airwaysin (TWA) terminaali Kennedyn lentokentällä New Yorkissa. TWA terminaalissa kiteytyvät Saarisen luomisvoima ja tekninen huippuosaaminen valettujen betonirakenteiden suunnittelussa.

Yksi Saarisen tunnetuimpia sisustuselementtejä on Grasshopper tuoli, joka on muotokieleltään kevyt ja hienostunut. Rohkea muotoilu on puhdasta 1940- ja 1950-luvun modernismia, joka on säilyttänyt ajattoman tyylikkyytensä.

Keveydestään huolimatta Grasshopper on erittäin tukeva nojatuoli, jonka kallistetussa, ergonomisessa istuma-asennossa on helppo rentoutua.

Tyyliä ja persoonallisuutta unohtamatta ergonomiaa!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top