Bodahl Møbler

Tanskalaisen Bodahl Møblerin pöydissä käytetään eurooppalaista massiivitammea, joten puun pinta elää jatkuvasti. Elävän materiaalin ansiosta jokainen Bodahl Møblerin tuote on yksilöllinen.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 36 tuotetta

Bodahl Møblerin upeat ruokapöydät ja säilytyskalusteet

Tanskalainen Bodahl Møbler panostaa korkeaan laatuun, hyvään käsityötaitoon ja rustiikkiseen ilmeeseen.

Kruunukaluste on Bodahl Mølerin harvoja jälleenmyyjiä Suomessa. Koko mallisto on tilattavissa myymälöistä, ja verkkokaupassa on myytävänä joukko Bodahl Møblerin suosituimpia tuotteita.

Bodahl on suunnitellut ja kehittänyt oman huonekalusarjan, joka perustuu esteettisiin malleihin sekä massiivipuun ja metallin sekoitukseen.

Kruunukaluste on keskittynyt Bodahl Møblerin rustiikkisiin pöytiin, jotka hurmaavat ainulaatuisilla muodoillaan. Pöytien kansimateriaalina on käytetty eurooppalaista massiivitammea, joten puun pinta elää jatkuvasti. Elävän materiaalin ansiosta jokainen Bodahl Møblerin tuote on yksilöllinen.

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top