Rouhea Line Hemp -matto

Line-hamppumatto on valmistettu kokonaan käsin, joten jokainen matto on aidosti yksilöllinen. Maton värisävyt noudattelevat luonnon omia sävyjä, mikä luo tilaan lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa.

Roots Living -hamppumatot on valmistettu korkealaatuisesta hampusta käsityönä Intiassa. Matoissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja perinteikäs käsityö. Roots-hamppumattojen elävät tekstuurit ja värit luovat sisustukseen syvyyttä ja lämpöä.

Line-hamppumatto on saatavilla kahdessa sävyssä ja kahdessa koossa. Matto on 100 % hamppukuitua ja siinä on puuvillaloimi.

Perehdythän huolellisesti maton hoito-ohjeeseen. Mattoa voi imuroida, mutta sen pesu on hyvä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Näin saat matosta pitkäikäisen osan sisustustasi.

Tutustu myös muihin Roots Livingin tuotteisiin sekä koko mattovalikoimaamme.

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme mielestäsi mattoa tai haluat tutustua tuotteeseen tarkemmin ennen ostopäätöstä, myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot:
170 x 240 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Musta, luonnollinen vaalea.

Materiaalit:
Hamppu, puuvillaloimi.

Hoito-ohjeet:
Suosittelemme, että matto puhdistetaan ammattimaisessa pesulassa uuttomenetelmällä tasaisella pinnalla. Käytettävän veden määrä ja lämpötila riippuvat maton materiaalista. Hyvä ilmanvaihto kuivausprosessin aikana on välttämätön. Kutistuma on noin 3-5%.
Roots-mattoja ei pidä pestä koneellisesti eikä kuivapesuna.

https://kruunukaluste.fi/wp-content/uploads/2021/10/RootsLiving_hoito-ohje_matot.pdf

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Roots Living Line-hamppumatto

Roots Livingin matot on valmistettu käsityönä Intiassa. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopiva upea matto.

Line-hamppumatto on tilaustuote. Valitsemalla alta haluamasi ominaisuudet näet tuotteen myymälämallit.

Lue lisää

610,00 895,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Roots Living Line-hamppumatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *