Pyöreä Panama-matto

VM Carpetin Panama-matto soveltuu parhaiten käytäville ja eteistiloihin, myös katetuille terasseille ja parvekkeille. Matto on valmistettu 100 % agave-kasvista uutetusta sisal-kuidusta.

Materiaalina sisal on hyvin helppohoitoinen. Sisal-kasvista uutettu, täysin luonnonmukainen matto hylkii likaa, joten se sopii erinomaisesti tiloihin, joissa tarvitaan erityista kulutuksen kestoa. Sisal kutistuu altistuessaan kosteudelle, minkä vuoksi sisal-mattoa ei kuitenkaan suositella tuulikaappeihin tai muihin kosteisiin tiloihin.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat harmaa ja natural. Pyöreitä vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Vakiokokojen ohella Panama-matto on saatavilla myös mittatilauskoossa, ja mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

EVA-pohjaus tekee matosta tiiviin, liukumattoman ja joustavan. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Panama-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Vaalea olki, natural.

Materiaali:
100 % sisal.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Sisalmatolle ei suositella läpikastelua koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan. Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla. Emme vastaa matonpesusta matolle aiheutuneista vahingoista.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Panama-matto, pyöreä

VM Carpetin rouheapintainen, 100 % sisalista valmistettu Panama-matto ei pelkää kovaakaan kulutusta. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Panama-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

298,00 971,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Panama-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *