Valaisin Grönlundin ihastuttava Palace-riippuvalaisin on valmistettu uurretusta, värjätystä lasista. Valaisin huokuu itämaista mystiikkaa, ja yhdistelemällä valaisimia kauniiksi kokonaisuuksiksi saa kotiin luotua todellista tunnelmaa!

Valaisimen lasinen kupu on rypytetty taittamaan valoa kauniisti. Valo heijastuu kuvun läpi, joten polttimon valon värisävy kannattaa valita huolella.

Valaisin on saatavilla kahdessa värissä joko savulasisena tai shampanjan sävyisenä.

Valaisimen korkeus on 29 cm ja halkaisija 19 cm. Johdon pituus on 3 metriä, ja valaisimessa on helppoasenteinen koukkukiinnitys ja valaisinpistotulppa.

Valaisimeen sopii E27-kannalla varustettu polttimo. Polttimo ei sisälly hintaan.

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Koko Valaisin Grönlundin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten tuotekyselyjen yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Koko:
19 x 19 x  29 cm.
Johdon pituus 3 m.

Värit:
Savulasi, shampanja.

Materiaalit:
Lasi, metalli.

Tekniset tiedot:
E27-polttimo.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Väri

,

Materiaalit

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Palace-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin Palace-riippuvalaisin on kaunis kuin veistos! Uurrettu lasi ja tyylikkäät kiinnikkeet tekevät valaisimesta pienen palan taidetta.

Valaisin on saatavilla kahdessa värissä.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

199,00 

Tyhjennä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Palace-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.