Upea Palace-valaisin

Valaisin Grönlundin ihastuttava Palace-riippuvalaisin on valmistettu uurretusta, värjätystä lasista. Valaisin huokuu itämaista mystiikkaa, ja yhdistelemällä valaisimia kauniiksi kokonaisuuksiksi saa kotiin luotua todellista tunnelmaa!

Valaisimen lasinen kupu on rypytetty taittamaan valoa kauniisti. Valo heijastuu kuvun läpi, joten polttimon valon värisävy kannattaa valita huolella.

Palace-riippuvalaisin on saatavilla kahdessa värissä joko savulasin tai shampanjan sävyisellä kuvulla. Valaisimessa on musta kangaspäällysteinen johto.

Valaisimen korkeus on 29 cm ja halkaisija 19 cm. Johdon pituus on 3 metriä, ja valaisimessa on helppoasenteinen koukkukiinnitys ja valaisinpistotulppa.

Valaisimeen sopii E27-kannalla varustettu polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan. Polttimon valinnalla voit vaikuttaa valaisimen luomaan tunnelmaan. Sävytettyjen lasivalaisimien kanssa suosittelemme lämpimän sävyistä filamenttipolttimoa

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Koko Valaisin Grönlundin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten tuotekyselyjen yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Koko:
19 x 19 x  29 cm.
Johdon pituus 3 m.

Värit:
Savulasi, shampanja.

Materiaalit:
Lasi, metalli.

Tekniset tiedot:
E27-polttimo.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Väri

,

Materiaalit

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Palace-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin Palace-riippuvalaisin on kaunis kuin veistos! Uurrettu lasi ja tyylikkäät kiinnikkeet tekevät valaisimesta pienen palan taidetta.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

208,00 

Tyhjennä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Palace-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *