Kaunis Hide-valaisin

Valaisin Grönlundin Hide-riippuvalaisin on hillitty ja klassinen valaisin. Hide-valaisimen lasi on peilaava, kun valo on sammuksissa. Valo päällä valaisin herää henkiin. Hide on upea valaisin, jota voit käyttää yksin tai useamman valaisimen ryhmässä.

Hide-valaisin on liukuvärjätty alareunasta ylöspäin vahvistuvalla tummanharmaalla värillä. Valaisimen kattokupu on tummanharmaa ja kromattu.

Suosittelemme Hide-valaisimeen LED-filamenttipolttimoa, joka on ympäristöystävällinen ja kaunis valinta. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan. Hide-valaisimeen sopii E27-kantainen polttimo, jonka voimakkuus on maksimissaan 40 W.

Hide-riippuvalaisimen kiinnitystapa on koukkukiinnitys ja paketissa on mukana valaisinpistotulppa. 3 metrin johdon ansiosta valaisin on helppo asentaa halutulle korkeudelle.

Valaisin Grönlund on valaistuksen asiantuntija, jonka valikoimasta löydät valaistusratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Tyylikkääseen valikoimaan tulee uusia valaisimia säännöllisesti. Lisätietoja Valaisin Grönlundin valikoimasta saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
Ø 24 x 35 cm (halkaisija, korkeus).
Johdon pituus 3 metriä.

Väri:
Liukuvärjätty tummanharmaa.

Materiaalit:
Lasi.

Koukkukiinnitys + valaisinpistotulppa.

Materiaalit

Väri

,

Koko

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Hide-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin Hide-valaisin on liukuvärjätty upeasti tummasta peililasista kirkkaaseen. Valaisin toimii niin yksinään kuin ryhmänä.

Hide-riippuvalaisin on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallivalaisimista.

Lue lisää

295,00 


Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Ei esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Hide-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *