Natuzzi Italian 2,5-istuttava on äärimmäisen laadukas ja tyylikäs valinta niin kotiin kuin vaikkapa edustustiloihin. Sähköisellä säätömekanismilla varustettu sohva on designin todellinen riemunäyte mukavuudesta tinkimättä.

Sohva rakentuu kahdesta istuinpaikasta, ja molemmissa istuimissa on oma säätömekanisminsa. Selkänoja ja jalkatuki kallistuvat portaattomasti parhaaseen mahdolliseen asentoon yhtäaikaisesti yhdellä napin painalluksella. Hintaan sisältyy ladattava akku, joten johdot eivät häiritse täydellisen tyylikästä kokonaisuutta.

Sohvan leveys on 232 cm, syvyys 76 cm ja korkeus 110 cm. Sohvan istuinkorkeus on 47 cm ja jalkojen korkeus 12 cm.

Sohva on verhoiltu mustalla, 60-sarjan Cassidy-nahalla. Natural-nahka on nimensä mukaisesti äärimmäisen luonnollinen, ja nahan käsittely on jätetty mahdollisimman vähäiseksi. Lopputulos on luonnollisen kaunis. Natural-nahan hoito-ohjeisiin voi tutustua täällä.

Sohva on saatavilla myös muissa kokoonpanoissa ja eri verhoiluvaihtoehdoilla. Voit kysyä lisätietoja myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Sohvan ominaisuudet ovat nähtävillä tuotekortilla.

Sohvaan saa 10 vuoden runkotakuun.

Koko:
232 x 76 x 110 cm (L x S x K).
Istuinkorkeus 47 cm.
Jalkojen korkeus 12 cm.

Verhoilu:
Musta Cassidy-nahka (60-sarja).

Materiaalit:
Nahkaverhoilu.
Puurunko.
Lasitetut nikkelijalat.
Täyte: polyuretaanivaahto, Memory Foam.

Tuotekortti.

 

Tutustu myös muihin sohviimme.

Natuzzi Italia S907 Fidelio-sohva, 2,5-istuttava

Natuzzi Italian klassisen tyylikäs Fidelio tarjoaa rentoutumisen hetkiä laadulla ja tyylillä. Sähkömekanismilla varustettu, 2,5-istuttava sohva on ostetavissa Kruunukalusteen verkkokaupasta mustalla nahalla verhoiltuna.

Fidelio on tilaustuote. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on ”lisää ostoskoriin” -painikkeen alapuolella.

Lue lisää

8 581,00

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Italia S907 Fidelio-sohva, 2,5-istuttava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *