Kokoontaitettava Vero-tarjotinpöytä ulos

Vero-tarjotinpöytä on näppärä puutarhakaluste ulos terassille ja parvekkeelle. Kokoontaitettavan tarjotinpöydän yläosan voi kääntää tarjottimeksi tai tasaiseksi pöytätasoksi. Tarjotinosan voi myös irrottaa ja ottaa mukaan! Voisiko käytännöllisempää ulkopöytää ollakaan?

Vero-tarjotinpöytä on saatavilla verkkokaupastamme kahdessa värissä, valkoisena ja mustana. Tarjotinpöytä on valmistettu alumiinista ja maalipinta on säänkestävä. Suosittelemme säilyttämään pöydän kuitenkin talven ajan vaihtuvilta sääoloilta suojassa.

Vero-tarjotinpöytä on leveydeltään 70 cm, pöydän syvyys on 40 cm ja korkeus 60 cm. Myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta voit tilatata myös muut koko- ja värivaihtoehdot.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Annamme mielellämme lisätietoja Brafabin valikoimasta. Tutustu myös kuvastoon.

Koko:
70 x 40 x 60 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värit:
Valkoinen, musta.

Materiaali:
Alumiini.

Pyyhkiminen kostealla liinalla. Kiinnikkeiden säännöllinen kiristäminen.

Koko

Väri

,

Rungon väri

,

Jalkaväri

,

Kansiväri

,

Materiaalit

Brafab Vero-tarjotinpöytä

Brafabin Vero-tarjotinpöytä on äärimmäisen kätevä lisävaruste ulos kesäpihalle: pöydässä on irrotettava tarjotinosa ja pöydän runko on taitettavissa kokoon.

Vero-pöytä on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä saat näkyviin tiedon myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

145,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Vero-tarjotinpöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *