Kaunis Pile-matto

Roots Pile-pellavamatto on käsin solmittua pellavaa, jonka ajaton muotoilu ja luonnollinen pohjoismainen tyyli viimeistelevät upeasti kotisi sisustuksen.

Roots Living -pellavamatot on valmistettu käsin Intiassa. Pellavamatoissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset materiaalit. Luonnosta kumpuavat värit ja intialainen käsinkutomisen taito tuovat kauniisti esiin pellavan ominaisuudet. Käsinkudotut ja solmitut pellavamatot sopivat monenlaisiin tiloihin ja tyyleihin. Pile-pellavamatto on saatavilla kahdessa koossa ja kahdessa sävyssä, luonnollisen pellavan värisenä ja valkoisena. Matossa on puuvillaloimi.

Perehdythän huolellisesti maton hoito-ohjeeseen. Pellavamattoa voi imuroida, mutta sen pesu on hyvä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Näin saat matosta pitkäikäisen osan sisustustasi.

Tutustu myös muihin Roots Livingin tuotteisiin sekä koko mattovalikoimaamme.

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme mielestäsi mattoa tai haluat tutustua tuotteeseen tarkemmin ennen ostopäätöstä, myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot:
170 x 240 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Luonnollinen pellava, valkoinen.

Materiaalit:
Pellava, puuvillaloimi.

Hoito-ohjeet:
Suosittelemme, että matto puhdistetaan ammattimaisessa pesulassa uuttomenetelmällä tasaisella pinnalla. Käytettävän veden määrä ja lämpötila riippuvat maton materiaalista. Hyvä ilmanvaihto kuivausprosessin aikana on välttämätön. Kutistuma on noin 3-5%.
Roots-mattoja ei pidä pestä koneellisesti eikä kuivapesuna.

https://kruunukaluste.fi/wp-content/uploads/2021/10/RootsLiving_hoito-ohje_matot.pdf

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Roots Living Pile-pellavamatto

Roots Livingin matot on valmistettu käsityönä Intiassa. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopiva upea ja eettisesti tuotettu matto.

Pile-pellavamatto on tilaustuote. Valitsemalla alta haluamasi ominaisuudet näet tuotteen myymälämallit.

Lue lisää

1 530,00 2 250,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Roots Living Pile-pellavamatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *