Huonekalut – Conform Prime-mekanismituoli Huonekalut – Conform Prime-mekanismituoli

Laadukkaat huonekalut Kruunukalusteelta

Kruunukaluste tuo laadukkaat ja yksilölliset huonekalut koteihin ja julkisiin tiloihin jo yli 60 vuoden kokemuksella. Olipa kyseessä suuri projekti tai pieni yksityiskohta, autamme sinua tekemään parhaat valinnat juuri sinulle.

Huonekalut – Interface Luca-sohva

Yksilölliset huonekalut

Mitä yksilöllisyys tarkoittaa? Meillä se tarkoittaa sitä, että erilaisia verhoiluvaihtoehtoja, jalkaratkaisuja ja mittatilauskokoja on saatavissa käytännössä rajattomasti. Verkkokaupassa on esillä vain pieni osa kaikista vaihtoehdoista. Mittatilaushuonekalua voi joutua odottamaan joitakin viikkoja, mutta odotus palkitaan, kun kotiin tuodaan täydellinen unelmien sohva tai tarkasti omaan paikkaansa suunniteltu pöytä.

Helppo asiointi

Voit asioida myymälöissämme paikan päällä tai puhelimitse. Myyntinumeromme 0290 024 024 palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Mikäli et asu aivan myymälämme lähettyvillä, voimme lähettää useista materiaalivaihtoehdoista näytteet sinulle kotiin. Tyylistä ja laadusta ei tingitä, vaan tarjoamme ainoastaan parasta!

Huonekalut – Cattelan Italia Soho-pöytä

Paikallinen, kotimainen yhtiö

Kruunukaluste on toiminut Tampereelta käsin jo vuodesta 1962. Päämyymälämme sijaitsee edelleen Tampereen Lielahdessa ja keskusvarastomme Ylöjärvellä Vuorentaustassa. Näiden lisäksi palvelemme Oulussa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla – ja tietenkin verkossa. Ostamalla meiltä tuet paikallista perheyritystä ja suomalaista työtä.

Sertifioidut huonekalut

Valikoimastamme löytyy runsaasti tunnetuilla kansallisilla ja kansainvälisillä sertifikaateilla merkittyjä tuotteita. Näitä ovat FSC-sertifioidut puutuotteet kuten sohvat, pöydät ja tuolit sekä kotimaisella Avainlippu-sertifikaatilla merkityt kalusteet, kuten Hiipakan ja Leo-Matti Ojalan säilytyskalusteet. Lisäksi valmistajillamme on useampia pienempiä sertifikaatteja. Lue lisää vastuullisuudesta.

Tutustu valikoimaamme

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top