Stratos-ruokapöytä keraamisella kannella

Cattelan Italian Stratos-ruokapöytä on näyttävä modernin ruokailutilan kaluste. Pöydässä on arkkitehtonisen selkeälinjainen teräsjalka ja upea keraaminen kansi, jonka kulmat on pyöristetty. Ruokapöydän yksilöllinen viimeistely on tehty parhaita materiaaleja kunnioittaen.

Verkkokaupastamme on ostettavissa Stratos-pöytä kahdessa koossa ja kolmella eri väriyhdistelmällä: harmaa Arenal-kansi grafiitinharmaalla jalalla, vaalea Breccia-kansi titaaninvärisellä jalalla ja musta Sahara Noir -kansi mustalla jalalla. Pöytä on saatavana 200 cm ja 240 cm pitkänä. Pöydän leveys on 120 cm ja korkeus 75 cm.

Stratos-pöydän kaikki materiaalivaihtoehdot ovat nähtävissä tuotekortilla ja kaikki materiaalivaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme.

Cattelan Italian tuotteet syntyvät laadukkaista materiaaleista, viimeistellyistä yksityiskohdista, italialaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Cattelan Italian tuotteet valmistetaan alusta loppuun Italiassa.

Verkkokaupassamme on esillä vain osa Cattelan Italian laajasta mallistosta. Saat tilattua kauttamme kaikki Cattelan Italian tuotteet ja lisätietoja saat myymälöistämme. Valikoima on esillä myös Cattelan Italian kuvastossa.

Tuotevideot

Koot:
Pieni 200 x 120 x 75 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Suuri 240 x 120 x 75 cm.

Materiaalit:
Metallijalka, keraaminen kansi.

Värivaihtoehdot:
Harmaa kansi Arenal KM13 / grafiitinharmaa jalka GFM69.
Vaalea kansi Breccia KM12 / titaaninvärinen jalka GFM11.
Musta kansi Sahara Noir KM09 / musta jalka GFM73.

Tuotekortti.

Cattelan Italia Stratos-ruokapöytä

Cattelan Italian Stratos-ruokapöytä on modernin ruokailutilan sydän. Erittäin muunneltavan pöydän kaikki vaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme.

Stratos-pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

6 870,00 7 756,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cattelan Italia Stratos-ruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *