Upea Chrishell-tuoli

Cattelan Italian Chrishell-tuoli on moderni istuin pyöristetyllä selkänojalla. Chrishell-tuolin juju on simpukkamainen selkänoja. Chrishell-tuolin metallijalat antavat tuolille linjakkaan ilmeen ja tuolia on helppo siirrellä. Tämän ansiosta tuoli sopii niin ruokailuun kuin työskentelyynkin.

Tuoli on tilattavissa verkkokaupastamme vaalealla Oyster-nahalla ja harmaalla Argilla-nahalla. Vaaleassa tuolissa on ruskeat Bronze Embossed -jalat ja harmaassa tuolissa on titaanin väriset Titanium Embossed- jalat. Muut vaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme, ja voit tutustua tuolin ominaisuuksiin tuotekortilla.

Tuolin leveys on 53 cm, syvyys 60 cm ja korkeus 87 cm. Tuolin istuinkorkeus on 48 cm, minkä ansiosta tuoli soveltuu hyvin useimpien ruokapöytien pariksi.

Cattelan Italian tuotteet syntyvät laadukkaista materiaaleista, viimeistellyistä yksityiskohdista, italialaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Cattelan Italian tuotteet valmistetaan alusta loppuun Italiassa.

Verkkokaupassamme on esillä vain osa Cattelan Italian laajasta mallistosta. Saat tilattua kauttamme kaikki Cattelan Italian tuotteet ja lisätietoja saat myymälöistämme. Valikoima on esillä myös Cattelan Italian kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
53 x 60 x 87 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 48 cm.

Verhoiluvaihtoehdot:
Vaalea Oyster-nahka.
Harmaa Argilla-nahka.

Jalkavaihtoehdot:
Tummanharmaa Titanium Embossed.
Tummanruskea Bronze Embossed.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin tuoleihimme.
Tutustu tuotetietoihin tuotekortilla.

Materiaalit

,

Verhoiluväri

,

Väri

,

Jalkaväri

,

Valmistusmaa

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Cattelan Italia Chrishell-tuoli

Cattelan Italian Chrishell-tuoli on kevyt ja kaunis simpukkamainen istuin.

Chrishell-tuoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituoleista.

Lue lisää

1 219,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cattelan Italia Chrishell-tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *