Lasikantinen Spyder-ruokapöytä

Cattelan Italian Spyder-ruokapöydällä sisustat ruokailutilan tyylikkäästi. Pöydän hienot yksityiskohdat ja materiaalien loistokkuus ovat omaa luokkaansa. Mustan teräsjalan X-muodon viimeistely heijastaa valoa kauniisti ja kokonaisuuden täydentää kirkas lasikansi.

Pyöreä Spyder-ruokapöytä on saatavilla verkkokaupastamme kolmessa koossa: 140 x 140 cm, 150 x 150 cm sekä 200 x 200 cm. Pöydän korkeus on aina 75 cm. Pöytään voi valita mustan jalan tai kromijalan.

Muut materiaalivaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme. Pääset tutustumaan pöydän ominaisuuksiin tarkemmin tuotekortilla.

Verkkokaupassamme on esillä vain osa Cattelan Italian laajasta mallistosta. Saat tilattua kauttamme kaikki Cattelan Italian tuotteet ja lisätietoja saat myymälöistämme. Valikoima on esillä myös Cattelan Italian kuvastossa. Valmistajan sivuilla voit kokeilla eri materiaalivaihtoehtoja 3D-konfiguraattorilla.

Cattelan Italian tuotteet syntyvät laadukkaista materiaaleista, viimeistellyistä yksityiskohdista, italialaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Cattelan Italian tuotteet valmistetaan alusta loppuun Italiassa.

Tuotevideot

Koot:
140 x 140 x 75 cm.
150 x 150 x 75 cm.
200 x 200 x 75 cm.

Materiaalit:
Lasi, teräs.

Värit:
Kirkas lasi, musta / kromijalka.

Tuotekortti lasikansi.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Cattelan Italia Spyder-ruokapöytä, neliö

Cattelan Italian Spyder-ruokapöydässä on upea X-jalka ja lasikansi.

Spyder-ruokapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

3 839,00 6 396,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cattelan Italia Spyder-ruokapöytä, neliö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *