Upea Spyder-pöytä

Cattelan Italia Spyder-ruokapöytä kaunistaa ruokailutilan tyylikkäästi. Pöydän hienot yksityiskohdat ja materiaalien loistokkuus ovat omaa luokkaansa. Teräsjalan X-muodon viimeistely heijastaa valoa kauniisti ja kokonaisuuden täydentää juuri sinun makuusi sopiva pöytätaso.

Spyder-pöytään on valittavissa kirkas lasikansi tai keraaminen kansi useassa eri sävyssä: vaalea Alabastro, tumma Sahara, vaalea Golden Calacatta tai kirjava Makalu. Lasikannessa on terävät kulmat kun taas keraamisen pöydän kulmat on pyöristetty.

Spyder-ruokapöytä on saatavilla useassa koossa: 182 cm, 200 cm sekä 240 cm pitkänä.

Kaikki materiaalivaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme. Pääset tutustumaan pöydän ominaisuuksiin tarkemmin tuotekortilla täällä ja täällä.

Cattelan Italian tuotteet syntyvät laadukkaista materiaaleista, viimeistellyistä yksityiskohdista, italialaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Cattelan Italian tuotteet valmistetaan alusta loppuun Italiassa.

Verkkokaupassamme on esillä vain osa Cattelan Italian laajasta mallistosta. Saat tilattua kauttamme kaikki Cattelan Italian tuotteet ja lisätietoja saat myymälöistämme. Valikoima on esillä myös Cattelan Italian kuvastossa. Valmistajan sivuilla voit kokeilla eri materiaalivaihtoehtoja 3D-konfiguraattorilla.

Tuotevideot

Koot:
182 x 90 cm.
200 x 100 cm.
240 x 100 cm.
240 x 120 cm.

Jalkavärit:
Titaani, kromi, musta, grafiitti, ruskea.

Kansivärit:
Kirkas lasi, alabastro, golden calacatta, makalu, sahara.

Materiaalit:
Metalli, lasi, keramiikka.

Tuotekortti lasikansi.
Tuotekortti keraaminen kansi.

Cattelan Italia Spyder-ruokapöytä, suorakaide

Cattelan Italia Spyder-ruokapöytä säväyttää upealla ristikkojalalla. Kannen materiaalivaihtoehdot ovat kirkas lasi ja keramiikka.

Spyder-ruokapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

4 537,00 8 833,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa