Upea Skorpio-pöytä

Cattelan Italian Skorpio-ruokapöytä on uudenlainen näkökulma tyylikkääseen ruokailutilaan. Geometrisen tasapainoinen Skorpio-pöytä leikkii jalan muodolla ja valon heijastuksilla pöydän pinnassa.

Skorpio-pöytäsarja kasvaa jatkuvasti ja erilaisia versioita on saatavilla jo kahdeksan useilla eri materiaalivaihtoehdoilla. Cattelan Italian 3D-konfiguraattorilla pääset kokeilemaan erilaisia muotoja ja värejä.

Verkkokaupastamme on ostettavissa Skorpio Crystalart -ruokapöytä lasisella kannella, jossa on yksilöllinen koristemaalaus. Lasimaalauksen sävyksi on valittavissa harmaa ja ruskea. Pöydän jalka on mustaa metallia. Skorpio-ruokapöytä on ostettavissa verkkokaupastamme kahdessa koossa, 200 cm ja 240 cm pitkänä. Skorpio-pöydän leveys on 120 cm ja korkeus 74 cm. Pöydän kulmat on pyöristetty.

Verkkokaupastamme on tilattavissa myös pyöreä Skorpio-ruokapöytä.

Skorpio-ruokapöydän kaikki materiaalivaihtoehdot ovat nähtävissä tuotekortilla ja kaikki materiaalivaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme.

Cattelan Italian tuotteet syntyvät laadukkaista materiaaleista, viimeistellyistä yksityiskohdista, italialaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Cattelan Italian tuotteet valmistetaan alusta loppuun Italiassa.

Verkkokaupassamme on esillä vain osa Cattelan Italian laajasta mallistosta. Saat tilattua kauttamme kaikki Cattelan Italian tuotteet ja lisätietoja saat myymälöistämme. Valikoima on esillä myös Cattelan Italian kuvastossa.

Tuotevideot

Koot:
Pieni 200 x 120 x 74 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Suuri 240 x 120 x 74 cm.

Materiaalit:
Metallijalka, lasikansi.

Värit:
CY01 Harmaa.
CY02 Ruskea.
Musta metallijalka.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.
Tuotekortti.

Koko

,

Kansiväri

,

Jalkaväri

Materiaalit

,

Valmistusmaa

Cattelan Italia Skorpio-ruokapöytä, suorakaide

Cattelan Italian Skorpio-ruokapöytä on näyttävä ja yksilöllinen ruokailutilan kruunu.

Skorpio-ruokapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

5 868,00 6 297,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cattelan Italia Skorpio-ruokapöytä, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *