Kotimainen Jalo-senkki

Lamuksen Jalo-senkki on puusepän valmistama kotimainen säilytyskaluste. Senkin massiivitamminen pinta ja viistot jalat antavat tälle huonekalulle viimeistellyn tyylikkään ilmeen.

Senkissä tavarat ovat helposti saatavilla niin keittiössä kuin vaikkapa makuuhuoneessakin. Jalo-senkissä on kolme laatikkoa, joiden mekanismi toimii painamalla. Tällöin laatikko ponnahtaa ulospäin. Lisäksi senkissä on kaksi kaappia, joissa on kummassakin välihyllyt.

Senkin pituus on 160 cm. Syvyyttä on vain 40 cm, joten senkki sopii syvyyssuunnassa kapeampiinkin kohtiin ja tarjoaa kuitenkin samalla runsaasti säilytystilaa. Senkin korkeus on 80 cm.

Senkki toimitetaan koottuna, vain jalat on asennettava paikalleen.

Tämä puusepän valmistama senkki on mahdollista tilata mittatilaustyönä juuri sinulle sopivassa koossa ja haluamassasi värissä. Lisätietoja saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Suomalainen Lamus Oy kalustaa suomalaisia koteja tyylillä, tunteella ja ammattitaidolla. Erityinen painopiste on monipuolisissa pöydissä, joita on yrityksen historian aikana ehditty tehdä jo kymmeniä tuhansia. Lamuksen läheinen yhteistyö Suomen parhaimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa on kestänyt jo vuosikausia. Ohjenuorana Lamus Oy:llä on aina ollut toteuttaa asiakkaiden yksilölliset toiveet ja löytää paras mahdollinen ratkaisu juuri heidän tarpeisiinsa.

Koko:
160 x 40 x 80 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Väri:
Tammi.

Materiaalit:
Puu.

Materiaalit

Koko

Kansiväri

Valmistusmaa

Lamus Jalo-senkki

Kaunis ja siro Jalo-senkki on Lamuksen puuseppien valmistama suomalainen laatuhuonekalu. Tilattavissa mittatilaustuotteena – kysy lisää myymälöistämme!

Senkki on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

3 710,00 


Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Lamus Jalo-senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *