Puusepän valmistama Fiore-ruokapöytä

Lamuksen Fiore-ruokapöytä ihastuttaa viimeistellyillä yksityiskohdillaan. Hiotut ja harkitut kulmat luovat pöydälle kiinnostavan ilmeen.

Ruokapöytä on valmistettu massiivipuusta ja viimeistelty lakkapinnalla. Pöydän lakkapinta on helppohoitoinen ja pysyy kauniina, kun kosteus ja rasvatahrat pyyhitään pikaisesti pois.

Pöytä on tilattavissa verkkokaupastamme neljässä värissä ja kolmessa koossa. Värivaihtoehdot ovat koivu, saarni, pähkinä ja valkolakattu tammi (kuva). Pieni pöytä on kooltaan 140 x 80 cm, keskikokoisen pöydän koko on 180 x 90 cm ja suuri pöytä on kooltaan 220 x 100 cm. Pöydän korkeus on 74 cm, joten se sopii yhteen useimpien ruokapöydän tuoliemme kanssa.

Tutustu myös Fiore-ruokailuryhmään.

Tämä puusepän valmistama ruokapöytä on mahdollista tilata mittatilaustyönä juuri sinulle sopivassa koossa ja haluamassasi värissä. Lisätietoja saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Suomalainen Lamus Oy kalustaa suomalaisia koteja tyylillä, tunteella ja ammattitaidolla. Erityinen painopiste on monipuolisissa pöydissä, joita on yrityksen historian aikana ehditty tehdä jo kymmeniä tuhansia. Lamuksen läheinen yhteistyö Suomen parhaimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa on kestänyt jo vuosikausia. Ohjenuorana Lamus Oy:llä on aina ollut toteuttaa asiakkaiden yksilölliset toiveet ja löytää paras mahdollinen ratkaisu juuri heidän tarpeisiinsa.

Koot:
Pieni 140 x 80 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Keskikoko 180 x 90 cm.
Suuri 220 x 100 x 74 cm.

Värit:
Koivu, saarni, pähkinä, valkolakattu tammi.

Materiaalit:
Koivu, saarni, pähkinä, tammi, lakkapinta.

Lamus Fiore-ruokapöytä

Lamuksen Fiore-ruokapöytä valmistetaan Suomessa puusepäntyönä. Geometrisen tarkasti viimeistelty pöytä kerää katseita.

Pöytä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 711,00 3 937,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Lamus Fiore-ruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *