Puusepän valmistama A la Carte -pöytä

Lamuksen A la Carte -ruokapöytä on varma valinta ruokapöydäksi. Pöydän tukeva ja ajaton muotoilu sopivat tilaan kuin tilaan.

Ruokapöytä on tilattavissa verkkokaupastamme neljässä värissä: koivu, valkomaalattu saarni, pähkinä ja tammi. Valkoisen saarnin värisessä pöydässä saarnipuun syyt, oksankohdat ja yksilölliset kuviot kuultavat kauniisti valkoisen maalin alta. Jalkojen yläosan metalliset yksityiskohdat viimeistelevät pöydän tyylikkäästi.

Tarjoamme kolme kokovaihtoehtoa. Pieni pöytä on kooltaan 140 x 80 cm, keskikokoinen pöytä on 170 x 90 cm ja suurimman pöydän koko on 220 x 100 cm. Pöydän korkeus on 74 cm, joten pöytä sopii yhteen useimpien ruokapöydän tuoliemme kanssa.

Tutustu myös A la Carte -ruokailuryhmään.

Tämä puusepän valmistama ruokapöytä on mahdollista tilata mittatilaustyönä juuri sinulle sopivassa koossa ja haluamassasi värissä. Lisätietoja saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Suomalainen Lamus Oy kalustaa suomalaisia koteja tyylillä, tunteella ja ammattitaidolla. Erityinen painopiste on monipuolisissa pöydissä, joita on yrityksen historian aikana ehditty tehdä jo kymmeniä tuhansia. Lamuksen läheinen yhteistyö Suomen parhaimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa on kestänyt jo vuosikausia. Ohjenuorana Lamus Oy:llä on aina ollut toteuttaa asiakkaiden yksilölliset toiveet ja löytää paras mahdollinen ratkaisu juuri heidän tarpeisiinsa.

Koot:
Pieni pöytä 140 x 80 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Keskikoko 170 x 90 cm.
Suuri 200 x 100 x 74 cm.

Värivaihtoehdot:
Koivu, pähkinä, tammi, valkoinen saarni (kuultomaalattu).

Materiaalit:
Puu, metalli.

Lamus A la Carte -ruokapöytä

Kotimaisen Lamuksen A la Carte -ruokapöytä on puusepän valmistama, iättömän tyylikäs pöytävalinta ruokailutilaan.

Pöytä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 576,00 3 521,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Lamus A la Carte -ruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *