Kotimainen Eko-senkki

Lamuksen Eko-senkki on täydellisen tyylikäs tammipuinen säilytyskaluste. Senkin käytettävyyden kannalta erinomainen ominaisuus on se, että huonekalun kansi on mustaa laminaattia. Laminaatti ei naarmuunnu ja siihen ei tule jälkiä esimerkiksi kukkien alusista tai pienestä kosteudesta.

Senkin pituus on 160 cm. Syvyyttä on vain 40 cm, joten senkki sopii syvyyssuunnassa kapeampiinkin kohtiin ja tarjoaa kuitenkin samalla runsaasti säilytystilaa. Senkin korkeus on 90 cm.

Tämä puusepän valmistama senkki on mahdollista tilata mittatilaustyönä juuri sinulle sopivassa koossa ja haluamassasi värissä. Lisätietoja saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Suomalainen Lamus Oy kalustaa suomalaisia koteja tyylillä, tunteella ja ammattitaidolla. Erityinen painopiste on monipuolisissa pöydissä, joita on yrityksen historian aikana ehditty tehdä jo kymmeniä tuhansia. Lamuksen läheinen yhteistyö Suomen parhaimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa on kestänyt jo vuosikausia. Ohjenuorana Lamus Oy:llä on aina ollut toteuttaa asiakkaiden yksilölliset toiveet ja löytää paras mahdollinen ratkaisu juuri heidän tarpeisiinsa.

Koko:
160 x 40 x 90 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Väri:
Tammi.

Materiaalit:
Puu, laminaatti.

Materiaalit

Koko

Kansiväri

Valmistusmaa

Lamus Eko-senkki

Aitoa ylellisyyttä on kotimainen puusepän valmistama huonekalu. Lamuksen Eko-senkki tarjoaa säilytystilaa tyylillä. Saatavissa mittatilaustuotteena – kysy lisää myymälöistämme!

Senkki on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

2 520,00 


Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Lamus Eko-senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *