Jatkettava Naos-ruokapöytä ulos

Brafabin Naos on kaunis ja tyylikäs jatkettava ruokapöytä, joka sopii ulos terassille ja puutarhaan. Pöydässä on kaunis tiikkipuinen kansi ja mustat metallijalat. Pöydässä on ns. “perhosjatko”, eli keskelle sijoittuva jatkopala kääntyy näppärästi pöydän kannen alle piiloon.

Missäpä olisi helppokäyttöinen jatkomekanismi tervetulleempi kuin kesäpöydässä! Jatkettava ulkopöytä muuntuu helposti sopivaan kokoon ruokailijoiden määrästä riippumatta. Vankkarakenteinen pöytä palvelelee pitkään kesäisissä ruokailuhetkissä.

Pöydän pituus on 220 cm ja jatkettuna siitä saa jopa 320 cm pituisen pöydän illanistujaisiin ja perhejuhliin. Pöydän leveys on 100 cm ja korkeus 73 cm. Korkeus maasta pöydän alareunaan on 66 cm.

Kaunis luonnollinen tiikkipinta pysyy lämpimän sävyisenä, kun käsittelet pinnan puutarhakalusteille tarkoitetulla hoitoaineella ennen käyttöönottoa ja säännöllisesti sen jälkeen. Tutustu kesäkalusteiden hoito-ohjeisiin täällä.

Brafabin koko valikoima on tilattavissa Kruunukalusteelta. Mikäli et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokapöydät ja terassipöydät.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Koko:
220 x 100 x 73 cm + 100 cm perhosjatko.

Kansiväri:
Tiikki.

Jalkaväri:
Musta.

Materiaalit:
Tiikki, metalli.

Materiaalit

,

Jalkaväri

Rungon väri

Kansiväri

Toiminnot

Brafab Naos-ruokapöytä, jatkettava

Brafabin Naos-ruokapöytä on käytännöllinen ja kaunis jatkettava ruokapöytä, joka tuo muunneltavuutta ja tyyliä kesäisiin ruokailuhetkiin.

Ruokapöytä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

3 047,00 


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Naos-ruokapöytä, jatkettava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *