Tyylikäs Twist-ulkopöytä

Cane-line Twist-sohvapöytä on tyylikäs ja käytännöllinen sohvapöytä, joka sopii niin sisätiloihin kuin puutarhaankin. Twist-sohvapöydät on suunnitellut byKATO. Twist-sohvapöydän voi sijoittaa yksinään sinne, missä tarvitaan laskutilaa. Nämä pöydät toimivat myös sarjapöytänä erikokoisia Twist-pöytiä yhdistelemällä.

Twist-sohvapöytien runko on aitoa tiikkiä. Sohvapöytään voi valita mustan fossiilikeraamisen kannen tai vaalean keraamisen kannen. Sohvapöydän leveys on 120 cm ja syvyys 60 cm. Pöydän korkeus on 42 cm.

Cane-line on tanskalainen puutarhakalusteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvat tyyliä ja laatua. Tuotteissa on ainutlaatuinen design, ja Cane-linen tuottamille ja käyttämille materiaaleille on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yritys huomioi tuotteiden valmistamisessa sekä eettiset että ympäristönäkökulmat ja pyrkii toiminnassaan minimoimaan ympäristölle koituvan kuormituksen.

Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma siitä, että tuote on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös kestävästi tuotettu.

Lue lisää Cane-linen tavoitteista valmistajan sivuilta.

Tuotevideot

Koko:
120 x 60 cm.

Värit:
Luonnolliset tiikkijalat, musta fossiilikeramiikka / vaalea keramiikka.

Materiaalit:
Tiikkipuinen runko, musta fossiilikeraaminen kansi, vaalea keramiikkakansi.

https://indd.adobe.com/view/6307d651-be6e-4765-b9c4-d6065a5371a4

Tiikkipintaa on hyvä käsitellä säännöllisesti tiivisteaineella, jotta se ei harmaannu. Harmaantunut pinta voidaan hoitaa tiikkipintojen puhdistamiseen tarkoitetulla aineella. Puhdistuksen ja pesun jälkeen puupinnan täytyy antaa kuivua kokonaan. Tämän jälkeen käsitellään tiivisteaineella. Tarvittaessa hoitona voidaan käyttää myös hiomista hiekkapaperilla.

Päivittäinen puhdistus kostealla liinalla, vedellä ja pesuaineella. Myös pehmeää puhdistussientä voi käyttää. Pinnan voi käsitellä saippuahiutaleliuoksella, joka ehkäisee pinnan likaantumista.

Cane-line Twist-sohvapöytä, suorakaide

Cane-linen Twist-sohvapöydät ovat monipuolisia ja muunneltavia kalusteita kesäpihan kaunistamiseen.

Twist-sohvapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 650,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää