Kotimainen Anton-senkki A4.4

Hiipakan Anton-senkki A4.4 on näyttävä, kotimainen ratkaisu säilytykseen. Senkin leveys on 200 cm, syvyys 49 cm ja korkeus sokkelilla 73 cm.

Senkki koostuu neljstä umpikaapista. Kaikissa on ovissa on käyttömukavuutta parantava push-to-open-mekanismi, joka myös ehkäisee senkin kolhiintumista ja naarmuuntumista käytössä.

Kaikki Hiipakan Anton-sarjan tuotteet ovat runkoväriltään valkoisia. Tuotteeseen saa lisäsävyä valitsemalla kannen väriksi joko valkoisen, tammen tai hopeajalavan.

Senkin runko on MFC-kalustelevyä, ja etusarjat ovat MDF-viilua. Valkoinen kansi on niin ikään MDF-levyä. Senkin jalat ovat massiivipuuta.

Anton-sarjan tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina. Sinun tarvitsee vain laittaa paikoilleen valmiiksi koottu sokkeli tai jalat.

Vuonna 1951 perustettu suomalainen perheyritys valmistaa moderneja kalustemallistoja, joissa yhdistyvät oikea hinta, laatu ja tyylikkyys. Hiipakan kestävät ja toiminnalliset säilytyskalusteratkaisut tuovat tyylikästä ilmettä koko kotiin ja niitä on mukava käyttää.

Hiipakan oma tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kurikan Jurvassa, jossa on pitkät perinteet ja jo monen sukupolven osaaminen huonekaluvalmistuksessa. Tuotannossa käytettävät laadukkaat raaka-aineet takaavat tuotteiden kestävyyden ja luotettavuuden.

Koko:
200 x 49 x 73 cm.

Väri:
Valkoinen, valkoinen/hopeajalava tai valkoinen/tammi.

Jalkavaihtoehdot:
Valkoinen metallijalka tai sokkeli.

Materiaali:
Tuotteen runko MFC-levyä.
Laatikoiden ja ovien etusarjat maalattua MDF-levyä.
Kokovalkoisen senkin kansi maalattua MDF-levyä.

Pyyhkiminen kevyesti kostutetulla liinalla.
Huolellinen kuivaus.
Kiinnikkeiden säännöllinen tarkistus.

Tutustu myös muihin senkkeihimme.

Mitat49 × 73 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Kansiväri

, ,

Sertifikaatit

Valmistusmaa

Jalat

,

Materiaalit

, , , , ,

Toiminnot

Hiipakka Anton-senkki A4.4

Hiipakan Anton on kotimainen kalustesarja moderniin kotiin. Tämä sarja on ratkaisu sinulle, joka haluat tyylipuhtaan kokonaisuuden kotiisi.

Hiipakan Anton-senkki A4.4 on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

777,00 830,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hiipakka Anton-senkki A4.4”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *