Kotimainen Anton-lipasto

Hiipakan Anton-lipasto A2.5 on tyylipuhdas, kotimainen ja Avainlipulla varustettu tuote. Lipaston leveys on 100 cm ja syvyys 49 cm. Lipaston korkeus sokkelilla on 73 cm ja korkeilla jaloilla 81 cm.

Lipasto koostuu kaapista sekä kolmesta laatikosta. Kaapin kätisyyden saa valita oman maun mukaan oikealle tai vasemmalle.

Kaikki laatikot ja kaappi on varustettu push-to-open-mekanismilla, joka parantaa lipaston käytettävyyttä ja samalla ehkäisee sen naarmuuntumista ja kolhiintumista käytössä.

Kaikki Hiipakan Anton-sarjan tuotteet ovat runkoväriltään valkoisia. Tuotteeseen saa lisäsävyä valitsemalla kannen väriksi joko valkoisen, tammen tai hopeajalavan.

Lipaston runko on valmistettu MFC-kalustelevystä, ja lipaston etusarjat ovat MDF-levyä. Valkoinen kansi on niin ikään MDF-levyä.

Jalkavaihtoehtoja ovat sokkeli tai korkeat jalat. Sokkeli on valmistettu MFC-levystä, ja korkeat jalat ovat massiivipuuta.

Anton-sarjan tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina. Sinun tarvitsee vain laittaa paikoilleen valmiiksi koottu sokkeli tai jalat.

Koko:
100 x 49 x 73 cm.

Väri:
Valkoinen, valkoinen/hopeajalava tai valkoinen/tammi.

Materiaali:
Tuotteen runko MFC-levyä.
Laatikoiden ja ovien etusarjat maalattua MDF-levyä.
Kokovalkoisen senkin kansi maalattua MDF-levyä.

Pyyhkiminen kostealla liinalla.
Huolellinen kuivaus.

Tutustu myös muihin lipastoihimme.

Mitat49 × 73 cm (senttimetri)
Sarjat

Anton

Väri

, ,

Kansiväri

, ,

Sertifikaatit

Valmistusmaa

Jalat

,

Puolisuus

,

Materiaalit

, , , , ,

Toiminnot

Hiipakka Anton-lipasto A2.5

Hiipakan Anton on kotimainen kalustesarja moderniin kotiin. Tämä sarja on ratkaisu sinulle, joka haluat tyylipuhtaan kokonaisuuden kotiisi.

Hiipakan Anton-lipasto A2.5 on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

632,00 702,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hiipakka Anton-lipasto A2.5”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *