Klassinen #827-tuoli

Skovbyn #827-tuoli on syntynyt ikoniksi! Tuolin muotoilu on saanut inspiraationsa 1900-luvun puolivälistä ja viimeistelty skandinaavisen kevyellä silauksella. Tuoli on ehdolla Design Favoritter 2023 -kilpailussa.

#827-tuolissa on massiivipuinen runko ja käsin punottu, ihastuttavan retrohenkinen istuin. Punos on valmistettu paperinarusta. Tuoli on helppo yhdistää muihin Skovby-huonekaluihin. Tuolin pyöristetty selkänoja tukee istuma-asentoa miellyttävästi ja istuin saa viihtymään tuolissa pidempäänkin.

Tuoli on tilattavissa verkkokaupastamme kahdella runkovärillä: valkoöljytty tammi sekä lakattu pähkinä. Tuolissa on luonnollisen värinen paperinarusta punottu istuin. Valkoöljytyn tuolin runko on pintakäsitelty niin, että sitä ei tarvitse öljytä uudelleen. Muut värit ovat tilattavissa myymälöistämme.

Tuoli on leveydeltään 50 cm. Tuolin syvyys on 51 cm ja korkeus 77 cm.

Tutustu saman sarjan #825-tuoliin sekä #826-tuoliin.

Tervetuloa tutustumaan Skovbyn valikoimaan myymälöissämme.

Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja ja perheyritys, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden. Yritys kuuluu danish furnituremakers’ quality control -järjestöön, jonka tarkoitus on taata huonekaluille korkeaa laatu, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä niiden valmistus Tanskassa.

Koko:
50 x 51 x 77 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 48 cm.

Materiaalit:
Massiivitammi, massiivipähkinä, paperinarupunos.

Värit:
Valkoöljytty tammi / lakattu pähkinä, luonnollinen paperinaru.

Tutustu myös muihin tuoleihimme.

Skovby #827-tuoli

Skovby #827-tuoli on aito Skovby-klassikko: moderni istuin nostalgisella vivahteella. Tämä tuoli on luotu kestämään aikaa!

Tuoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä näet tiedot myymälöidemme mallituoleista.

Lue lisää

585,00 685,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Skovby #827-tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *