Tyylikäs Positano-sohva

Natuzzi Italian 3-istuttava Positano-sohva on muotoilun todellinen tyylinäyte! Hienostuneen sirot jalat yhdistettynä kauniin kaareviin muotoihin tuo mieleen Välimeren aaltojen lainehdinnan.

3-istuttava sohva on ostettavissa verkkokaupasta valkoisella 25-kategorian Protecta-nahalla verhoiltuna. Protecta-nahka on käsitelty suoja-aineella, joten se on äärimmäisen hyvä valinta sohvan verhoiluun. Nahan ominaisuuksiin ja hoito-ohjeisiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Sohva on leveydeltään 224 cm. Sohvan syvyys on 74 cm ja korkeus 94 cm.

Sohvan runko ja jalat ovat massiivitammea. Sohvassa on kiinteä polyuretaanivaahtotäyte, joten sohva säilyttää kauniin muotonsa myös käytössä.

Voit valita Natuzzi-sohvaasi nahka- tai kangasverhoilun laajasta valikoimasta, joka on esillä kaikissa myymälöissämme. Sohvan ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin tuotekortilla.

Sohvaan saa 10 vuoden runkotakuun.

Pasquale Natuzzin vuonna 1959 perustama Natuzzi on Italian suurin huonekaluvalmistaja ja merkittävä valmistaja maailmanlaajuisesti. Natuzzin sertifioitu laatu ja laaja materiaalivalikoima takaavat yksilölliset ja laadukkaat sohvat ja nojatuolit. Natuzzi on yhtä kuin tinkimätön laatu ja italialainen huippumuotoilu.

Koko:
224 x 74 x 94 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Väri:
Valkoinen.

Materiaalit:
Nahkaverhoilu (Protecta 25).
Puurunko.
Täyte polyuretaanivaahto.
Tammijalat.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Väri

Valmistusmaa

Jalkaväri

Materiaalit

, , , , ,

Täyte

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Verhoiluväri

Natuzzi Italia Positano-sohva

Natuzzi Italian Positano-sohva henkii välimerellistä keveyttä yhdistettynä moderniin muotoiluun. 3-istuttava sohva on ostettavissa verkkokaupasta valkoisella nahalla verhoiltuna.

Tämä sohva on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin” -painikkeen alapuolella.

Lue lisää

3 985,00 


Tilaustuote: toimitusaika 12-16 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Italia Positano-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *