Natuzzi Italian 3-istuttava Kendo-sohva on täydellinen yhdistelmä käsityötaitoa ja hienostunutta designia. Ajatuksella suunniteltu sohva on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia mukaan luettuna massiivipuinen jalka sekä verhoilun kauniit tereet.

Sohva on ostettavissa verkkokaupasta tummanruskealla tai vaalealla Cassidy-nahalla verhoiltuna. Cassidy-nahka on verhoiluvalinta luonnollisimmillaan, sillä natural-nahka on käsitelty muuttamatta nahan luonnollisia ominaisuuksia. Natural-nahka vaatii huolellista hoitoa, joten suosittelemme tutustumaan nahan hoito-ohjeisiin.

Sohva on 242 cm leveä, 77 cm syvä ja 104 cm korkea. Sohvan runko ja jalat ovat kauniin sävyistä pähkinäpuuta, ja jalkojen ilmeen viimeistelee metallinen yksityiskohta jalkojen etupuolella.

Sohvan istuinkorkeus on 43 cm ja istuinsyvyys 63 cm. Jalkojen korkeus on 18 cm.

Sohvan täytteenä on kiinteää polyuretaanivaahtoa, jonka ansiosta sohva säilyttää muotonsa kauniina.

Sohva on saatavilla myös muissa verhoiluissa ja kokoonpanoissa. Voit kysyä lisätietoja myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Sohvan ominaisuuksiin voi tutustua tuotekortilla.

Sohvaan saa 10 vuoden runkotakuun.

Koko:
242 x 77 x 104 cm.
Istuinkorkeus 43 cm, istuinsyvyys 63 cm.

Verhoiluvaihtoehdot:
Tummanruskea tai vaalea 60-sarjan Cassidy-nahkaverhoilu.

Materiaalit:
Nahkaverhoilu.
Puurunko, puujalat.
Täyte polyuretaanivaahtoa.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Natuzzi Italia S032 Kendo-sohva, 3-istuttava

Natuzzi Italian kaunis Kendo-sohva on täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia. 3-istuttava nahkasohva on ostettavissa Kruunukalusteen verkkokaupasta tummanruskealla tai vaalealla nahalla verhoiltuna.

Kendo-sohva on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. Klikkaamalla mieleistä värivaihtoehtoa saat esiin ajantasaisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

5857,35 

Tyhjennä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Italia S032 Kendo-sohva, 3-istuttava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.