Kotimainen Stella-vuodesohva

KruunuDesign Stella-vuodesohva on saatavilla vain Kruunukalusteesta!

Suomessa valmistettu Stella-vuodesohva on verhoiltu vaaleanharmaalla Lauritzonin Stark-kankaalla ja sohvassa on mustat 13 cm korkeat puujalat.

Stella-vuodesohvassa on divaaniosa, jonka sisällä on käytännöllinen säilytystila esimerkiksi peitoille ja tyynyille. Vuodesohvassa on puurunko ja kiinteä verhoilu. Selkätyynyjen päälliset ovat irrotettavat ja pestävät. Divaaniosan puoli on valittavissa edestä katsoen oikealle tai vasemmalle puolelle.

Stella-sohvan istuin- ja selkäosan pehmusteet ovat ensiluokkaista allergiatestattua materiaalia. Istuintyynyissä on jämäkkä vaahtotäyte, joka säilyttää hyvin muotonsa. Selkätyynyjen täyte on hieman pehmeämpää ecosoft-materiaalia.

Stella-sohvan vuodemekanismi on erittäin helppokäyttöinen. Vuodeosat vedetään ulos ja selkätyyny käännetään pään kohdalle patjaksi. Vuodeosissa on taittuvat mustat metallijalat.

Stella-sohvan vuodekoko on 136 x 190 cm. Sohvan istuinosien syvyys on 84 cm ja divaaniosan syvyys on 144 cm. Istuinkorkeus on 48 cm. Sohvamekanismin ollessa auki sohvan kokonaissyvyys on 194 cm.

Stella-vuodesohva on saatavissa laajalla valikoimalla verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja. Lisätietoja saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
224 x 144 x 87 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Vuodekoko 190 x 136 cm.
Istuinkorkeus 48 cm.

Väri:
Vaaleanharmaa, musta.

Materiaalit:
Puurunko, lisäjalat musta metalli, kangasverhoilu, vaahtomuovitäyte.

Kangas:
Lauritzon’s Stark 607.
Martindale 50 000.
Pesu 40°C, ei rumpukuivausta, kemiallinen pesu.

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin. Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen imurointi riittävän usein estää irtolian ja pölyn pinttymisen kankaan pinnalle. Pölyn säännöllinen poistamattomuus altistaa tekstiilit nopealle kulumiselle ja nyppyyntymiselle. Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (torkkupeitteiden, villasukkien yms.) ja pölyn yhteisvaikutuksesta joka kiertyy kankaan kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa nypynpoistajalla. 

Poista tahra välittömästi. Älä jätä sitä pinttymään. Puhdista/pese huolella säännöllisesti ainakin 6 kk:n välein normaalikäytössä olevat tekstiilituotteet ja ihokosketuksiin joutuvat alueet erityisesti, jotta kuituihin ei pääse likaa ja hien rasvahappoja pilaamaan tekstiilin ulkonäköä. Muussa tapauksessa lika ja hiki tunkeutuvat kuitujen sisään haalistaen ja heikentäen materiaalia. Vaikka tekstiileissä ei olisikaan likatahroja, ei se kuitenkaan tarkoita, ettei hiki olisi jo tunkeutunut kuituihin. Luonnonkuitukankaissa pyri poistamaan lika välittömästi välttääksesi hankaamista, sillä se altistaa kankaan haalistumiselle. Tekokuitukankaista aivan tuore tahra lähtee yleensä helposti pelkällä kostealla liinalla. Luonnonkuitukankaiden tahranpoistossa joudutaan lisäksi käyttämään puhdistus- tai tahranpoistoainetta. Niitä on hyvä ensin kokeilla huonekalun huomaamattomaan kohtaan.
Huonekalukangas ei ole vesipestävää, ellei niin erikseen mainita. Vetoketjua käytetään verhoiluteknisistä syistä eikä vesipestävyyden merkkinä. Varmista kankaan mahdollinen pesutapa kaluston myyjältä.

Jos et ole varma puhdistuksesta, käytä neutraaleja aineita, vesi on turvallinen valinta. Vältä kuitenkin runsasta veden käyttöä. Vältä myös mekaanista puhdistamista (raaputtamalla teräesineellä)! Älä käytä valkaisevia puhdistusaineita. Jos olet edelleen epävarma, käänny asiantuntevan pesulan puoleen. Hoito- ja puhdistusaineita valittaessa tulee aina varmistaa, että tuote soveltuu kankaallesi. Kaikkien puhdistus- hoito- ja suojausaineiden käyttö on aina asiakkaan omalla vastuulla. Hoitotuotteiden käytössä tulee noudattaa tuotteen mukana tulevia ohjeita. Jos et ole varma, mitä tuotetta tulisi käyttää tai miten tulisi toimia, kysy neuvoa asiantuntijalta tai kysy neuvoa kankaan maahantuojalta tai myyjältä ohjeet oikeaan hoitoon ja puhdistukseen.

KruunuDesign Stella-vuodesohva

KruunuDesign Logo

Suomessa valmistettu KruunuDesign Stella-vuodesohva on räätälöity juuri meidän asiakkaillemme!

KruunuDesign Stella-sohva on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallisohvista.

Lue lisää

2 590,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Stella-vuodesohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *